Elx reunix diferents requisits perquè viatjar amb xiquets siga una experiència extraordinària. Disfrutar d’unes vacances inoblidables en família precisa d’activitats que agraden tant a xiquets com a pares. Per això, Elx oferix una variada oferta per a tots els públics, i concretament productes creats especialment per als més menuts, arribant a aconseguir que disfruten alhora que aprenen i desenrotllen les seues habilitats.

Ili Palmir

ilipalmir5

Recórrer Elx de la mà d’Ili Palmir és un repte apassionant per al més menuts. I també per als adults que els acompanyen. Dos aventures vos esperen:

Ili Palmir i la busca dels dracs Ili Palmir i les petjades del temps

El primer repte consistix a descobrir els dracs ocults per la ciutat: pista rere pista. Es tracta de trobar fins a l’últim ou de drac amagat entre el paisatge.

En el segon desafiament, Ili Palmir ens acompanyarà a través d’un viatge en el temps des de l’època dels dinosaures fins als nostres dies, descobrint noves pistes i solucionant nous reptes que el portaran fins al fòssil més antic que s’ha trobat en la nostra ciutat. L’aventura comença en l’Oficina de Turisme i recorre els carrers més cèntrics de la ciutat passant pel MAHE (Museu Arqueològic i d’Història d’Elx), fins a aplegar a l’Ajuntament des d’on unes petjades de dinosaure els guiaran fins al museu paleontològic.

Informació Tourist Info Elx
Telèfon: 96 665 81 96

Marco Topo

Marco Topo proposa explorar Elx superant preguntes i reptes en equip utilitzant el seu joc en línia, un mapa en paper i un kit d’adhesius.

Descobreix Elx amb els més xiquets de la casa acompanyats de Marco Topo i la seua germana Marta, una experiència lúdica i participativa per a gaudir en família. En un mapa es marquen els punts importants a visitar i es facilita un codi d’accés al joc. Cada usuari accedeix directament des de www.marcotopo.com i introdueix el codi *MTELCHE. Una vegada introduït el codi comença el joc, els personatges acompanyen i guien pel recorregut als participants.

Río Safari

safari4

Río Safari Elche és un parc d’oci i animals ubicat en la carretera Elx-Santa Pola, a només 4 km de la platja. Davall la protecció de més de 4.500 palmeres, acull un centenar d’espècies d’animals, algunes de les quals pertanyen a programes europeus de conservació.

L’entrada inclou el lliure recorregut a peu per les instal·lacions, una visita guiada en tren i l’accés a tres exhibicions. A més, els visitants tenen l’oportunitat de viure l’experiència única de banyar-se amb lleons marins. La proximitat i interacció amb els animals és constant en este parc que oferix servici de restauració i, a l’estiu, compta amb una zona aquàtica inclosa en l’entrada.

Informació i reserves

Telèfon: 966 63 82 88

Tren turístic

tren

Un recorregut de 40 minuts de duració permet visitar les zones més emblemàtiques de la ciutat: Parc Municipal, part del nucli històric i Ruta del Palmerar. Disposa de quatre parades durant el trajecte. El punt d’inic és enfront de l’Oficina de Turisme, al costat del Parc Municipal.

Informació i reserves:

Autobusos Urbans d’Elx (AUESA)
Telèfon: 966 613 147
Email: eltrenet@auesa.es

Pista de Gel

patinar-hielo-2

L’activitat esportiva de patinar sobre gel és una experiència única, especialment per als xiquets. A més, el Club Esportivo Squash oferix al visitant moltes altres activitats esportives, com ara: Spinning, Power-Dumbell, Pilates, Stepdance, Latino, Abdominals, Estiraments, Defensa, Aerobic/Aerodance, Gimnàs, Bany turc, Sauna, Piscina climatitzada, Raigs U.V.A., Pista de futbol i Squash. Per a calmar la fam ans o després de l’activitat o per als acompanyants i visitants hi ha un servici de Ham.

Informació y reserves

Telèfon: 965 453 446 / 965 453 473
Email: info@elchefitnessclub.es

Elx Palmerar d'Aventures

palmeral-aventuras2

Elx Palmerar Aventures és un complex d’oci integrat en un dels espais verds de la ciutat d’Elx: l’hort de palmeres de Travaló Baix. El Parc, ubicat a l’aire lliure, està dirigit a l’oci i al turisme familiar i d’aventures, format per instal·lacions esportives, lúdiques i de restauració.

El parc té una superfície de 47.000 m2 de terreny en què s’inclouen huit circuits distints amb més de 120 reptes de joc adaptats a distintes edats i nivell de dificultat: 13 tirolines,  un llac navegable d’uns 1.900 m2, així com una galeria de tir amb arc i una zona amb làser camp. Zona de successos i zona de restauració. Entre totes les activitats que té este complex multiaventura destaca especialment la ‘Triaction Tower’ amb una estructura de 22 metres d’alçària, on es poden dur a terme diversos jocs d’escalada amb diferents dificultats i, a més, compta amb una tirolina de 200 metres.

Informació i reserves

Telèfon: 965 995 012
E-mail: reservas@elchepalmeralaventuras.com

Ferrocarril Torrellano Vapor-Viu

ferrocarril5

Ferrocarrils a escala tripulats en els quals pots disfrutar d’un bon passeget.Les dimensions, les seues instal·lacions, la circulació de locomotores amb tracció a vapor, la utilització del carbó mineral com a combustible i la possibilitat de convertir l’aficionat en un autèntic maquinista són les característiques d’estos ferrocarrils a escala que tenen cada volta més adeptes.

Informació

Telèfon: 646 253 303
669 067 273

Aqua Marina - La Marina Camping Resort

aquamarina

AQUAMARINA en La Marina Resort & Camping, compta amb 10 tobogans tematizats, amb pistes blanes, kamikaze i dos ràpids, de tots els colors, corbes i gustos. Amb un sistema especial de frenat que et permetrà disfrutar de la gran velocitat.

Informació i reserves

Telèfon: 965 41 92 00
Email:  info@campinglamarina.com

Spa Familiar

spafamilia

En La Marina Resort & Camping, una nova forma de disfrutar les vacacions en família… Més de 3.000 m2 dedicats exclusivament a l’oci, l’esport, la salut, el benestar i la bellesa. Tres plantes orientades a una piscina-llac temàtica i al Mar Mediterrani per a disfrutar d’unes vistes inigualables. Un espai pensat per a tota la família on s’ho passaran molt bé tant majors com xiquets, ja que disposa d’una zona exclusiva para xiquets amb spa infantil.

Informació i reserves

Telèfon: 965 41 92 00
Email: info@campinglamarina.com

Parc Infantil de Trànsit

parqueinfantiltrafico

El Parc Infantil de Trànsit està situat al costat del llit del riu Vinalopó en el cor del Palmerar històric declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Ocupa una extensió de 12.500 m2 i la seua ubicació entre palmeres i jardins el situen en un marc d’extraordinària bellesa. Les seues magnífiques pistes i instal·lacions per a l’ensenyança de l’educació vial i el conjunt ornamental fan d’este Parc un dels més complets d’Espanya.

Informació

Direcció: Av. del Alcalde Vicente Quiles, 1.
Telèfon: 965 45 23 42

Scuba Elx

DCIM100GOPRO

El centre de busseig Scuba Elche oferix la possibilitat de descobrir els meravellosos fondos de la Reserva Marina de l’Illa de Tabarca, els seus voltants i a més bussejar prop d’alguns vaixells afonats de la primera Guerra Mundial que es troben per la zona. Tabarca fon la primera reserva marina nomenada a Espanya en l’any 1986. En els nostres punts de busseig, podràs disfrutar de la gran varietat de vida i fauna marina que es troben en profunditats que van des dels 8 fins als 56 metres. Si no has bussejat mai a Tabarca, et sorprendràs de la gran quantitat, diversitat i grandària de la vida que s’hi troba.

Informació

Telèfon: 966 692 986
Email: info@scubaelx.com