SICTED CARTEL 2

El Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED) és un projecte de millora de la qualitat dels destins promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (*FEMP), que persegueix aconseguir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits en un destí, amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

L’obtenció del distintiu “Compromís de Qualitat Turística” reconeix l’esforç realitzat pels establiments participants en el projecte. El distintiu és el suport que acredita el compliment dels requisits establits en la metodologia i reconeix l’esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua, alhora que distingeix a l’empresa o servei enfront de la competència.

El nostre municipi és destí SICTED des de l’any 2012, sent Visitelche l’Ens Gestor.

En 2022, Elx/Elx ha sigut elegit per la Secretaria d’Estat de Turisme la Tercera Millor Destinació SICTED de tota Espanya. Aquest premi destaca el compromís de l’Ens Gestor del destí en favor de la competitivitat dels serveis turístics i del destí en general, així com l’impuls del projecte SICTED dins del seu territori.

ESTABLIMENTS DISTINGITS

ESTABLIMENTS DISTINGITS

Restaurants, bars, cafeteries i empreses de servei d’àpats

Cellers

Allotjament

Museus

Espais per a Turisme de Reunions

Platges

Empreses de Transport Turístic

Oficines de Turisme

OPC’s

Turisme Actiu

Turisme Industrial

Parcs d’Oci

Agències de Viatges

Guies Turístics

COM ADHERIR-SE?

Contacta amb VisitElche:
Persona de contacte: Antonio Fernández Castillo
Tel. 96 665 81 40 / antonio.fernandez@visitelche.com

O emplena el formulari que apareix en la pàgina web.

Fotos entrega de distintius de Qualitat Turística SICTED
23 febrer 2021

volver al inicio