banner semana santa blog

Setmana Santa a Elx

|

21st, Mar

Vine a Elx a gaudir de la seua Setmana Santa, del Diumenge de Rams, Festa d’Interés Turístic Internacional… i més de 40 experiències úniques.

Considerada com l’Oasi del Mediterrani, Elx pot presumir de comptar amb tres béns reconeguts per la UNESCO. En 2000, el Palmerar històric d’Elx va ser declarat Patrimoni de la Humanitat, un any després va ser el torn del Misteri d’Elx, que a més va ser la primera manifestació cultural espanyola declarada Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat. També, el Comité per a la Salvaguarda del Patrimoni Immaterial, va acordar en 2009 incloure en el Registre de Pràctiques Exemplars el Centre de Cultura Tradicional Museu Escolar de Pusol.

Elx, la ciutat de la Dama, té molts encants a revelar i molts motius per a visitar-la. No pots deixar passar aquesta Setmana Santa sense visitar la ciutat i la seua proposta d’activitats per a aquestes festes.

Si tries vindre durant els dies del primer cap de setmana, des del 3 d’abril, no et pots perdre el mateix divendres, el concert de la Capella del Misteri d’Elx en la Basílica de Santa Maria, ja des d’aqueixa mateixa vesprada podràs visitar també el Mercat de la Palma Blanca on comprar la teua palma per a la processó del Diumenge de Rams. El dissabte 9 d’abril no deixes de visitar l’exposició de palmes per al concurs d’artesania on comunicaran el guanyador de la Palma Blanca 2022.

El diumenge 10 d’abril, se celebra a Elx la processó de Diumenge de Rams, Festa d’Interés Turístic Internacional, una gran oportunitat per a participar en l’acte més espectacular de la Setmana Santa, la processó de les Palmes Blanques que rememora l’entrada triomfal de Jesucrist a Jerusalem. Aquesta processó compta amb la participació de més de 60.000 persones i es converteix en una de les manifestacions il·licitanes més característiques i multitudinàries.

Si prefereixes el segon cap de setmana, del 15 a 17 d’abril, podràs gaudir de les processons del Divendres Sant. També et proposem una visita guiada per al dissabte dia 16 d’abril al matí en la qual podràs conéixer els principals atractius turístics de la ciutat. Per reservar la teua plaça per a la visita guiada telefona a l’Oficina de Turisme (+34 966 658 196). I el diumenge dia 17 d’abril al matí no et perdes la Processó de les Al·leluies amb la qual finalitza la Setmana Santa il·licitana. Durant aquest cap de setmana a més, es representa La Passió pel Grup Cultural Jerusalem (declarada d’Interés Turístic Provincial).

 

Elx és palmeres, patrimoni històric, festes, platges… però també sabors, olors i experiències”.

Elx és palmeres, patrimoni històric, platja, naturalesa… però també sabors, olors i experiències concentrades en la rica varietat dels productes de la seua terra. Productes que són els protagonistes d’exquisides experiències gastronòmiques en els seus restaurants, fondes i bars, alguns d’ells amb meritoris reconeixements.

Viatjar i descobrir destinacions no sempre és fàcil. Per això Elx ofereix també moltes propostes per a gaudir amb els que més vols. Les opcions són variades, amb multitud de divertides activitats, perfectes per a viure-les en família. Però també per a gaudir de moments especials en parella, per a desconnectar i gaudir d’uns dies de descans amb les comoditats i serveis de la seua fantàstica oferta hotelera en ple cor del palmerar.

El portal www.experienciasenelche.com ens ofereix la millor manera de descobrir la ciutat de les palmeres, i segur que moltes d’aquestes experiències no ens deixaran indiferents. Com l’àmplia oferta gastronòmica i el paquet per a la Setmana Santa, que ofereixen els millors hotels i restaurants de la ciutat, tota una “Setmana Santa en l’Oasi”.

Per a conéixer a fons totes aquestes propostes i descobrir moltes altres possibilitats, Elx posa a la nostra disposició els portals web www.experienciasenelche.com i www.visitelche.com.

LEAVE COMMENT