Macrodiscoteques i Altabix constitueixen un binomi perfecte. El que fora, en els anys setanta del passat segle, pioner polígon industrial s’ha anat transformant en un popular lloc d’oci, definit per la seua proximitat al centre urbà i, al mateix temps, per l’amplitud dels seus espais. Aquestes dues característiques propicien l’afluència de grans grups i la celebració de tot tipus d’esdeveniments juvenils, la qual cosa li proporciona un toc molt especial.

Els ritmes que sonen van des de llatins fins a música electrònica, passant per èxits d’actualitat , característica de la Comedia (Sabadell,13), un dels locals amb millor reputació de la província per les seues diferents sales, la seua zona enjardinada i el seu bon ambient.

Existeixen diversos establiments de menjar ràpid de cadenes internacionals com Burguer King (Alcoi, 13), Mac Burguer (Sabadell, 15) i McDonald’s (després de l’Hotel Ibis, al costat de la carretera Elx-Alacant).

Els qui preferisquen accedir en vehicle propi no van a trobar problema d’estacionament, ja que existeixen nombroses places a l’aire lliure.

Una altra possibilitat de desplaçament és l’autobús urbà nocturn que uneix el polígon d’oci d’Altabix amb el centre, amb nombroses parades intermèdies. Comença a circular a les 23.00 i deixa de fer-ho a les 06.00; el preu del bitllet és d’1,40 €. Itinerari en http://www.auesa.es/lineas_mapa.swf

Molt a prop i amb accés també en el bus nocturn (així com amb facilitat d’aparcament), els baixos de l’estadi Martínez Valero alberguen diverses discoteques i restaurants.

Discoteca la comedia (polígono de ocio de altabix)

La Comedia Altabix es, sin lugar a dudas, una sala emblemática dentro del ámbito de ocio de nuestra ciudad.

Gold discoteca (polígono de ocio de altabix)

La mejor marcha del fin de semana en la zona de ocio de Altabix. Fiestas temáticas los viernes y sábados, promociones…

London café & pub (Nuevo altabix)

Sitio de moda cerca del campus de la UMH. Fiestas temáticas, precios especiales, buen ambiente…

Golden garden (zona altabix)

Gold Garden no es un bar, ni una discoteca, ni un local de eventos, sino todo al mismo tiempo en un…

Discoteca Troya (polígono de ocio de altabix)

Restaurante Discoteca Troya es una sala de fiestas situada en el Polígono Altabix de Elche…

Caramelo discoteca (polígono de altabix)

Caramelo es una discoteca con sabor latino es una de las zonas de moda de la ciudad…

volver al inicio