El Raval, un barri tranquil, de gran personalitat i carregat d’història, és idoni per a gaudir de la nit en una de les seues terrasses, bars de tapes o llocs de copes, en un ambient familiar i amb un tracte molt personal.

El millor és acostar-nos-hi caminant: està molt cèntric i la seua estructura de places i carrers laberíntics desaconsella l’ús de l’automòbil. També es pot arribar en transport públic, amb la línia J dels autobusos urbans.

Hi ha, no obstant açò, una zona d’aparcament a l’aire lliure al costat de l’església de Sant Joan en el carrer de l’Abadia; també és possible deixar el cotxe al costat del vessant del riu, baixant des del carrer Juan Ramón Jiménez.

Tapes

Els bars de tapes són una excel·lent opció per a començar la nit. Llocs com la Tapería Raval, en la plaça Major; Picnic i D´Pata Negra, en els nombres 1 i 20 del carrer Juan Ramón Jiménez, respectivament; El Raspa i el bar Paquito, al carrer Isaac Peral, 8 i 14 o La Teulera (Luis Vives, 25), ofereixen, a més d’un extens assortiment de tapes, un ambient familiar i comunicatiu.

Teteries

En Porta de les Tafulles, 18, en la teteria La Cuna es gaudeix d’un aire multicultural; per les nits es converteix en pub, amb concerts i actuacions en directe els dijous. La decoració és molt singular, amb un pati interior i diferents zones reservades.

El carrer Major del Raval, 4, acull una altra teteria, Adarve, molt ben ambientada i reconvertida igualment per les nits en bar de cerveses i copes. En ocasions, les seues parets s’utilitzen com a sala d’exposicions d’artistes que venen ací les seues obres.

Adarve tetería (El Raval)

En el corazón del barrio ilicitano de El Raval se ubica esta agradable tetería. El local está muy bien decorado y presenta…

La cuna tetería (El Raval)

En el barrio del raval, en una antigua casa tradicional con su patio, un lugar donde tomarte un té, un cóctel con tus amigos…

Patio Quilombo (Zona Raval-portes encarnaes)

Patio Quilombo es una casa abandonada reconvertida en Club Multicultural que alberga exposiciones, actuaciones…

volver al inicio