RUTA OUTLET

L’adquisició d’excel·lents productes a immillorables preus és la destinació i Elx Parc Empresarial, el seu privilegiat escenari.

A set quilòmetres de la ciutat i a una distància similar de l’aeroport internacional d’alacant-Elx, la ruta outlet constitueix una sorprenent proposta de compres a preus imbatibles, conformada per 29 empreses de primeres marques de sectors com a calçat, tèxtil, alimentació, complements, cosmètica i mobiliari. Noms capdavanters i de contrastada qualitat, com Cuplé, Garvalin, Geox, Gioseppo, Kelme, Mustang, Nordikas, Pikolinos, Tempe (del grup Inditex) i Wonders, són alguns dels seus més significats emblemes.

L’horari habitual d’obertura de les tendes és de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00, de dilluns a divendres; dissabtes, de 10.00 a 14.00. En algunes èpoques, alguns establiments no tanquen al migdia.

Elx Parc Empresarial, on se situen 319 empreses de tots els sectors, capitanejades pel calçat i el tèxtil, és a més un atractiu espai arquitectònic de còmode accés, sense problema d’aparcament, vertader exemple de com conjuminar productivitat i qualitat de vida. No falten en les seues vies i abundants zones verdes les omnipresents palmeres il·licitanes.

Una dotzena de restaurants i cafeteries, així com l’hotel Holiday Inn, en ple parc empresarial i amb una bona relació qualitat-preu i el singular hotel Areca, a tres quilòmetres, en la pedania il·licitana de Torrellano, enriqueixen l’oferta.

En la seu del grup MTNG, la sala Mustang Art Gallery (MAG) ofereix xarrades, concerts, exposicions i tallers; la seua fundació, Pascual Ros Aguilar, recolza iniciatives socials, culturals i esportives. La fundació Juan Perán, del grup Pikolinos, persegueix idèntiques finalitats. Pikolinos té un museu del calçat, en la planta superior de la tenda. Quan finalitzen els treballs s’obrirà novament al públic.

Elx Parc Empresarial està unit a la ciutat d’Elx i a l’aeroport mitjançant autobusos urbans.

volver al inicio