LES AVENTURES D’ ILI PALMIR

Recórrer Elx de la mà d’Ili Palmir és un repte apassionant per al més menuts. I també per als adults que els acompanyen. Dos aventures vos esperen:

Ili Palmir i la busca dels dracs

Ili Palmir i les petjades del temps

El primer repte consistix a descobrir els dracs ocults per la ciutat: pista rere pista. Es tracta de trobar fins a l’últim ou de drac amagat entre el paisatge.

En el segon desafiament, Ili Palmir ens acompanyarà a través d’un viatge en el temps des de l’època dels dinosaures fins als nostres dies, descobrint noves pistes i solucionant nous reptes que el portaran fins al fòssil més antic que s’ha trobat en la nostra ciutat. L’aventura comença en l’Oficina de Turisme i recorre els carrers més cèntrics de la ciutat passant pel MAHE (Museu Arqueològic i d’Història d’Elx), fins a aplegar a l’Ajuntament des d’on unes petjades de dinosaure els guiaran fins al museu paleontològic.

Ili Palmir és un personatge animat, que va fer la seua presentació en societat el 18 de juny de 2012. Un aventurer nat, fidel amic del mateix Indiana Jones que, després de visitar Elx, va deixar diversos reptes per als futurs aventurers.

volver al inicio