Amb quasi tres quilòmetres d’arena fina i blanca, la platja d’Arenals del Sol és una de les més valorades de la costa alacantina, tant per la qualitat de les seues aigües com per la riquesa dels seus fons marins, així com per les seues dunes embrionàries, mòbils, semifixes, fixes i fins i tot fòssils. A més, està connectada amb el paratge natural del Clot de Galvany, un aiguamoll situat entre les zones urbanes d’Arenals del Sol i Gran Alacant (en el terme municipal de Santa Pola).

El seu espai està flanquejat en gran part pels edificis de la pedania il·licitana que li dóna nom, amb tot el que açò suposa d’equipament complementari: restaurants, tendes, quioscs, gelateries i un mercat ambulant (entre el 15 de juny i el 15 de setembre) dimarts i divendres a la vesprada, al qual acudeixen els agricultors, per a oferir directament els seus excel·lents productes de la terra; compta també amb llocs de venda de roba i calçat, entre d’altres.

Serveis

Ideal per a practicar planxa de vela (existeix una zona fitada per a açò i es pot llogar l’equipament necessari) i altres esports i activitats naútiques, Arenals es comunica amb El Carabassí gràcies a un llarg passeig marítim que, sobretot al capvespre, es pobla de caminantes, ciclistes i patinadors. Des d’aquest passeig s’accedeix fins a la vora de la mar mitjançant passarel·les de fusta.

Dotada de bandera blava, el caràcter verge de les zones situades al nord i sud del nucli urbà li confereix un alt valor ecològic. Compta a més amb grans espais d’aparcament, vigilància marítima, punt d’informació turística, pantalla informativa, servei d’ombrel·les i hamaques, quiosquets de platja, accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i servei regular d’autobusos amb Elx, Alacant i Santa Pola.

Serveis 2018

Servei de salvament i socorrisme:

  • Setmana Santa del 24 de març al 2 d’abril de 11 a 17 h
  • De l’1 de juny al 30 de setembre de 10.30 a 19:30h

Punt accessible de bany adaptat:  De l’1 de juny al 30 de setembre de 10.30 a 19.30 h.

Platja abalisada de l’1 de juny al 30 de setembre.

WC públics:

  • Setmana Santa del 24 de març al 2 d’abril
  • Estiu de l’1 de juny al 14 d’octubre

Hamaques i ombrel·les: De l’1 de juny al 30 de setembre.

Quiosc: De l’1 de juny al 30 de setembre.

Marques de qualitat:

logo-bandera marca-calidad1

Servicios accesibles

accesible

Información general

Grado de Ocupación: Alta

Grado de urbanización: Semiurbana

Aspectos medioambientales: Bandera Azul

Marcas de calidad:   logo-banderamarca-calidad1

Tipo de playa

Composición: Arena

Tipo de Arena: Fina

¿Cómo llegar?

Información de contacto

Dirección: Playa de los Arenales del Sol.

E-mail: info@visitelche.com

Web: www.visitelche.com

Localización