verano piscinas elche

Piscines municipals Elx

|

10th, Jun

La campanya de bany estival en les set piscines municipals descobertes d’Elx arrancarà el dissabte 18 de juny fins al 4 de setembre excepte les de la Torre del Pla i dues del nucli urbà –encara per determinar depenent de l’afluència–, que conclouran el servei una setmana més tard, l’11 de setembre.

Els horaris,  seran de dimarts a divendres, d’11.00 a les 19.00 hores; els dissabtes, de 10.00 a 20.00; i el diumenge, de 10.00 a 19.00.

El bany infantil i d’adult tenen un preu de 1,05 i 2,05 euros, respectivament, mentre que els bons, els quals es poden compartir, s’ofereixen per 10,15 euros per a xiquets i 20,30 euros per a majors. Els xiquets fins a 14 anys tenen entrada gratuïta  a les piscines públiques descobertes sempre que estiguen acompanyats d’un adult, si no és així, hauran de desemborsar els 1,05 euros. Així mateix, els menors que depassen els 13 anys hauran de pagar aquesta quantitat, independentment que vagen tutelats per adults.

Activitats aquàtiques

Els cursos de natació en les piscines cobertes es desenvoluparan del 26 de juny al 15 de juliol amb 140 places; en les descobertes, els intensius, del 26 de juny al 29 de juliol amb 910 places. Les activitats d’aiguagim, igualment, seran del 26 de juny al 29 de juliol, en les piscines de la Ciutat Esportiva, Parc Esportiu i el Pla amb 72 places.

La inscripció per a aquestes activitats aquàtiques dirigides als nascuts en 2017 cap endarrere, s’obrirà el 14 de juny, i podrà realitzar-se en el microsite de la Regidoria d’Esports de la web municipal (https://www.elche.es/deportes/) també podran efectuar-se presencialment en les piscines de l’Esperanza Lag, del Poliesportiu Carrús i del Toscar.

Gimnàstica de manteniment

El programa ‘En forma’, amb activitats com a gimnàstica de manteniment, ball aeròbic, pilates o entrenament funcional (pesos, fitness…) tindrà continuïtat al juliol amb 400 places. En total hi ha 16 cursos oferits a triar entre dos dies a la setmana: dilluns i dimecres o dimarts i dijous. I les inscripcions podran realitzar-se per un preu de 10,65 euros a partir del 15 de juny, a les 12.00 hores, en l’apartat d’Esports de la web municipal o en les màquines expenedores.

Les ubicacions dels cursos són totes a l’aire lliure, en parcs o pistes poliesportives dels diferents barris i pedanies d’Elx; en total deu emplaçaments dels quals quatre són del nucli urbà i sis en pedanies. Quant al mínim de persones per a poder dur a terme cada curs, serà de deu persones i un màxim de 25, sent personals i intransferibles. Els inscrits podran anul·lar la seua participació en els mateixos per causa justificada i almenys un dia abans del seu inici.

LEAVE COMMENT