A més de la seua gran riquesa cultural, Elx ofereix una excel·lent gastronomia, en la qual s’empra la gran varietat de productes que ofereix la zona. Una rica horta i la proximitat de la costa marquen la història culinària de la població. El plat més conegut de la cuina il·licitana és l’Arròs amb Costra, encara que també cal destacar l’Arròs amb Conill i Caragols i sense oblidar la tradicional Olla amb Pilotes. També és molt apreciat el Mújol del Fondo amb all i oli i el marisc del litoral.

De les postres cal destacar els fruits de la terra (dàtils, figues, magranes …) com també la Tortada d’Elx o el Pa de figa. Entre les begudes tradicionals trobem el destil·lat de la flor de cantueso, l’anís de coloma (el popular “Nugolet”) i el Licor de Dàtil.

A l’hora de cercar un lloc on assaborir les meravelles gastronòmiques de la cuina il·licitana, la ciutat ofereix moltes oportunitats, tant al nucli urbà com als voltants, en el camp d’Elx. El visitant disposa d’una àmplia oferta de restaurants que abasten la cuina mediterrània tradicional de la zona, la cuina internacional i la més moderna cuina d’autor. I si el que desitja és anar de tapes, hi ha interessants llocs on assaborir els productes més exquisits.

Restaurants

A més de la seua gran riquesa cultural, Elx ofereix una excel·lent gastronomia, en la qual s’empra la gran varietat de productes que ofereix la zona.

Productes gastronomics

El producte estrella de les compres gastronòmiques il·licitanes és, sens dubte, el dàtil fresc del seu palmerar. La temporada de recol·lecció s’estén d’octubre…

Compres gastronòmiques

On comprar els millors productes gastronòmics d’Elx.

volver al inicio