Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teatre. Una Noche sin Luna, de Juan Diego Boto. Gran Teatre d’Elx

22 April, 2021 @ 7:00 pm - 8:45 pm

Teatre

Dijous 22 d’abril de 2021 – 19.00h

Gran Teatre d’Elx

UNA NOCHE SIN LUNA
De Juan Diego Boto

Una noche sin luna és una peça commovedora i sorprenent que ens parla de Lorca des d’una sensibilitat del segle XXI, com si el mateix Federico estiguera hui ací entre nosaltres.

Amb aquesta obra, ens acostem als aspectes menys coneguts de la vida i l’obra de Federico García Lorca. El viatge que planteja la funció no és un viatge arqueològic sinó una manera de conéixer, a través de la seua obra, la nostra pròpia realitat. D’aquesta manera, l’obra es converteix en una peça viva, atrevida i dinàmica en la qual la paraula de Lorca, la seua vida i el seu món, serveixen d’espill del nostre.

L’obra recull entrevistes, xarrades i conferències de Federico García Lorca, així com fragments de les seues obres i alguns dels seus poemes. A través d’aquests i de la dramatúrgia de Juan Diego Botto, és el mateix Lorca qui, en primera persona, ens acosta al seu món.

Amb molta ironia, emotivitat i sentit de l’humor, l’autor va relatant el seu pas per la residència d’estudiants, les crítiques rebudes per Yerma, la seua experiència en La Barraca, la seua relació amb la premsa, els seus amors, la tensió dels seus últims anys i, amb tot això, ens anem acostant a temes com el paper de la dona sota la seua mirada sempre poètica i reivindicativa, la necessitat de la llibertat artística i d’expressió, la lluita per la llibertat d’identitat sexual o la importància de la memòria i les arrels.

Duració: 105 min.

Preu: 18 i 20 euros.

Venda de localitats: en Instanticket, i en la finestreta del Gran Teatre.

Details

Date:
22 April, 2021
Time:
7:00 pm - 8:45 pm
Cost:
18€ – 20€
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
View Organizer Website

Venue

Gran Teatre d’Elx
Carrer Kursaal, s/n
Elx, 03203 España
+ Google Map
Phone:
966 65 81 47