Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teatre. EL TRUEQUE. Gran Teatre d’Elx

18 November, 2022 @ 8:00 pm - 9:30 pm

Teatre

Divendres 18 de novembre de 2022 – 20h

Gran Teatre d’Elx

EL TRUEQUE

Cia. Ferroviaria

Un poderós senyor alacantí vol casar la seua filla amb un noble al qual ella no desitja, perquè està enamorada d’un altre cavaller a qui acaba de conéixer. Per a truncar els desitjos del seu pare, requereix dels serveis d’un criat deforme perquè solucione el problema amb falses promeses. D’aquesta manera, el que al principi sembla un simple joc d’enamoraments i enganys acaba convertint-se en una dura història de passions i traïcions que convergeixen en un brutal desenllaç.

El Trueque (The Changeling, Thomas Middleton i William Rowley,1622) és l’única obra teatral del renaixement anglés que està localitzada històricament a Alacant, concretament en l’església de Santa Maria i el Castell de Santa Bàrbara, llocs emblemàtics de la ciutat. Posem en escena la “Premier” de la versió en castellà del drama, que celebra enguany el 400é aniversari de l’estrena en anglés.

Direcció: Paco Macià
Traducció: John D. Sanderson
Escenografia: Luis Crespo; Audiovisuals: Amador Artigas; Diseny il·luminació: Jorge Fullana; Vestuari: Paco Alegre i Remedios Arenas; Música: Pedro Contreras; Fotografia i vídeo: Joaquín Clares; Direcció tècnica: Visisonor; Ajudant de direcció: Iván Jiménez; Taller interpretació: Jim Hooper; Producció: Eloísa Azorín; Repartiment: Iván Gisbert, Pollux, Eloísa Azorín, Kike del Río, Diego Juan, Paco Peraile y Raquel González.

Duració: 90 min.

Preu: 12 euros. (descomptes aplicables)

Venta de localitats: en Instanticket i finestreta del Gran Teatre.

Details

Date:
18 November, 2022
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
12€
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
View Organizer Website

Venue

Gran Teatre d’Elx
Carrer Kursaal, s/n
Elx, 03203 España
+ Google Map
Phone:
966 65 81 47
volver al inicio