Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Representacions extraordinàries del Misteri d’Elx

13/09/2022 - 29/10/2022

El Patronat del Misteri d’Elx ha començat ja el procés de venda de localitats per a les representacions extraordinàries que tindran lloc en el mes d’octubre i novembre. Les persones protectores de la Festa poden realitzar aquesta compra des del 13 de setembre, mentre que el públic general podrà fer-ho a partir del dia 16 d’aquest mes.

Les representacions completes, per a les quals és necessari tiquet, tindran lloc el 28 i el 29 d’octubre a les 22 hores. Mentre que el dia 1 de novembre, amb accés lliure, es du a terme la Vespra a les 10.00 hores i la Festa a les 17.00 hores.

Preus:

NAU 60 €

BALCÓ (DEMPEUS) 35 €

CORREDOR- BALCÓ (DEMPEUS) 25 €

CREUER 30 €

COR 10 €

Compra d’entrades

La compra d’entrades pot fer-se per diferents vies. De manera presencial en els més de 430 punts de venda en la xarxa de centres comercials d’El Corte Inglés i en la Casa de la Festa. Per internet a través de la web elcorteingles.es i en les agències de Viatges El Corte Inglés. També poden adquirir-se per via telefònica personalitzada en El Corte Inglés: 902 400 222.

www.elcorteingles.es/entradas/conciertos/entradas-la-festa-o-misteri-d-elx-elche-elx/

Quant als mitjans de pagament, es pot efectuar mitjançant efectiu, targeta de compra d’El Corte Inglés, targetes bancàries Visa, MasterCard, 4B, targeta 6000, American Express, Dinners Club, targeta regal i targeta abonament El Corte Inglés, Paypal o Bizum.

La recollida de les entrades pot realitzar-se mitjançant Print@Home (la impressió es realitza a casa), en centres comercials El Corte Inglés o descàrrega del bitllet en el mòbil. El control d’assistència serà escanejat per codis QR.

Avantatges de ser protector

A més de la prevenda d’entrades i el descompte en la compra, els protectors del Misteri compten amb un deu per cent de descompte en marxandatge i publicacions, compten amb una insígnia, un clauer exclusiu i el ventall que s’edita per a les representacions d’agost. A més, reben el cartell anunciador en mida de col·leccionista, el facsímil de la Festa, la felicitació nadalenca, informació dels actes promoguts pel Patronat del Misteri d’Elx i visites guiades a la Casa de la Festa, Museu de la Festa i Museu de la Verge, amb reserva prèvia.

Organizer

Patronat del Misteri d’Elx
Phone:
965 45 61 12
Email:
comunicacion@misteridelx.com
View Organizer Website

Venue

Basílica de Santa Maria
Plaça de Santa Maria, 2
Elx, Alicante 03202
+ Google Map
volver al inicio