Loading Events

« All Events

Programació dels Cines Odeon

6 October, 2022 @ 5:30 pm - 23 May, 2023 @ 10:00 pm

Música, comèdia i thriller protagonitzen la programació dels Cines Odeon per als mesos d’octubre, novembre i desembre.

Els Cines Odeon commemoren el ‘Dia del cine espanyol’ aquest 6 d’octubre amb pel·lícules com ‘Cinco Lobitos’, òpera prima d’Alauda Ruiz de Azúa, guanyadora del passat Festival de Màlaga, que aborda el tema de la maternitat a través de tres generacions; ‘Llenos de gracia’, amb Carmen Machi en el paper d’una monja que treballa en un orfenat; ‘Voy a pasármelo bien’, un musical amb cançons dels Hombres G, que ens parla del primer amor i les seues conseqüències posteriors; i ‘La maniobra de la tortuga’, que mescla una trama policíaca amb el cine social i que tracta el tema de l’assetjament i la violència sexual cap a les dones.

Una de les pel·lícules més destacades d’aquest cicle és ‘Elvis’, una biografia del gran geni del rock que abasta un període de 20 anys de la seua vida i que permet el públic gaudir de la seua música i actuacions.

DESCARREGAR PROGRAMA

A més, el cinema britànic estarà present amb ‘Benediction’, ‘Los perdonados’ i ‘Mr Wain’. Així mateix, es podrà gaudir de tres projeccions franceses d’estils diferents. ‘Tenor’, una comèdia amb el món de l’òpera com a teló de fons; El drama ‘Un nuevo mundo’, que gira al voltant dels problemes laborals de la societat actual vistos des de la perspectiva d’un executiu d’una gran empresa; i ‘Mali Twist’, que se situa en els anys 60 per a narrar una història d’amor entre dos joves en el context de les convulsions socials i polítiques que es vivia en el Mali colonial de l’època. La programació es completa amb ‘La hija oscura’, una producció americana dirigida per la també actriu Maggie Gyllenhaal, que tingué diverses nominacions als Òscars d’enguany; i  amb la producció belga ‘Entre la vida y la muerte’, un interessant thriller protagonitzat per Antonio de la Torre.

També es projectarà cine infantil amb pel·lícules com ara ‘Lightyear’, ‘Sonic 2: La película’, ‘Los tipos malos’, ‘Minions: el origen del Gru’, ‘Tadeo Jones 3: La tabla esmeralda’. A més, s’han programat dues pel·lícules ecologistes com per exemple ‘Gofish: salvemos el mar’ sobre la contaminació marina, i ‘Trash: La leyenda de la pirámide’ sobre el reciclatge dels residus. Un cicle que es completa amb ‘Marmaduke’, ‘Dc liga de supermascotas’, ‘Dos colegas y la gran bestia’, ‘Un héroe samurai: la leyenda de Hank’.

El cinema en valencià també tindrà cabuda en la programació, amb projeccions que es realitzen en col·laboració amb la UMH, i estarà present en la programació amb ‘Toscana’, una divertida comèdia amb Edu Soto i Malena Alterio com a protagonistes, la trama de la qual es desenvolupa en gran part en un restaurant.

Les sessions continuaran sent a les 17.30, 20.00 i 22.30 hores i hi haurà tres pel·lícules adaptades per a persones amb deficiència visual. Els dimecres, les projeccions seran gratuïtes per a les persones amb targeta daurada i els dijous per als estudiants.

Cinefòrum organitzat per la UNED

La programació, a més, abastarà un cicle temàtic i gratuït de pel·lícules amb Cinefòrum organitzat per la UNED en el qual es projectaran títols com ara ‘Trumbo’, ‘Una tarde para la ira’ i ‘Capitán Fantastic’, així com dues projeccions especials: per una part, el documental ‘Marcos y vida’ i per l’altra ‘Conan el bárbaro’, en col·laboració amb Fantaelx.

També es podrà conéixer el compromís humanitari en el cine amb ‘Mediterráneo’; pel·lícules d’Òscar amb ‘La forma del agua’; o cine històric amb ‘La voz dormida’. “Un cicle molt variat i intens que reflecteix la intenció de la UNED que, a més de ser un ens de formació, transmet valors i crec que el cine és una bona eina per a aquesta finalitat”.

CINES ODEÓN

Details

Start:
6 October, 2022 @ 5:30 pm
End:
23/05/2023 @ 10:00 pm
volver al inicio