Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pàdel. Campionat FIP Star Oro 26✩ FPCV. Life Padel Elche

4 November, 2019 - 10 November, 2019

PRIMER TORNEIG INTERNACIONAL DE PÀDEL FIP STAR OR 26 FPCV

Del 4 al 10 de novembre de 2019

Lloc: Life Pádel Elche (C/Petrer · 03206 Elx)

FIP STAR Or 26 FPCV és la primera competició internacional de pàdel modalitat Star que s’organitza a Espanya.
Té la particularitat d’aportar 40 punts per al rànquing internacional FIP-WPT als guanyadors i guanyadores de primera categoria, a més de sumar més de 12.000 € en premis. A més, els participants s’emportaran un impressionant welcome pack.

Esperem una alta participació de les millors parelles en totes les categories i moltes visites estrangeres. Hi són convidats jugadors de 38 federacions, que són les que estan integrades en la Federació Internacional de Pàdel. Està prevista l’assistència d’entre 500-600 jugadors de totes les categories, 6 categories masculines i femenines.

Inscripció: la inscripció es fa a la pàgina de la Federació Valenciana de Pàdel. És una competició oberta a tots els perfils de jugadors. Hi ha premis en metàl·lic per als guanyadors i guanyadores de primera categoria i trofeus per a la resta.

L’esdeveniment comença el dia 4 de novembre i les finals es juguen el cap de setmana del 9-10 de novembre. Està oberta al públic en general de forma gratuïta.

Activitats extra: estan previstes activitats de lleure durant tota la setmana i una degustació d’arrossos el diumenge per a 600 persones.

Organitza: Life Pàdel Elx, amb el suport de la Federació Internacional de Pádel #FIP, de la #FederaciónValencianaDePádel, de VisitElche, i de la Concejalía de Deportes del Ajuntament d’Elx.

Oferta per a participants:

Si participes en aquest esdeveniment pots gaudir de preus especials en els museus, restaurants i empreses d’oci i oferta complementària que indiquem a l’enllaç adjunt, des del dilluns 4 al diumenge 10 de novembre de 2019. (Oferta aplicable també als acompanyants. Cal presentar l’acreditació de la prova).

Ofertes esdeveniments esportius 2019

Life Padel Star Oro

Venue

Life Pádel Elche
Carrer Petrer
Elx/Elche, 03206
+ Google Map
Phone:
670 85 72 58
View Venue Website