Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Música. SPRING FESTIVAL ELX. Esplanada UMH ELX

29 May, 2020 - 30 May, 2020

SPRING FESTIVAL ELX 2020

29 i 30 de maig

Torna el Spring Festival! Aquesta vegada amb nou emplaçament: Esplanada UMH Elx.

Els dies 29 i 30 de maig la ciutat d’Elx acollirà més de 20 hores de música en un nou i còmode emplaçament. L’organització de Spring Festival es trasllada a l’Esplanada de la Universitat Miguel Hernández-Elx, situada a l’aparcament de l’organisme docent. L’objectiu primordial és el de millorar la qualitat de so i espai i convertir-se en un festival que s’integre al 100% a la ciutat i el seu nucli urbà. L’esplanada de la UMH, situada a cinc minuts de les estacions d’autobusos i trens, comptarà amb un recinte a l’aire lliure que facilitarà l’accés tant per als habitants d’Elx com per a tot aquell que decidisca venir a visitar-la i gaudir d’un line-up que, un cop més, té com a objectiu comptar amb els millors sons del panorama indie-pop.

Com a la darrera edició, Spring Festival 2020, en la seua dotzena edició, tornarà a apostar per ampliar la paleta de sons pop, electrònics i urbans.

Principals artistes confirmats: Amaral, Dorian, La Casa Azul, Viva Suecia, Coque Malla, Zahara, Javier Mena, La Bien Querida, Varry Brava, Amatria, Triangle d’Amor Bizarro, Ladilla Russa, i molts més.

A més, Spring Festival tornarà a comptar amb una programació paral·lela que es distribuirà al llarg de l’any amb l’únic objectiu de convertir-se en referent musical i cultural. Un any més, l’esperit de Low Festival tornarà a les comarques de sud d’Alacant amb la seua versió més primaveral i jove.

Primers abonaments a la venda

Ja estan a la venda els primers abonaments de Spring Festival Elx 2020. El preu anirà augmentat a mesura que es vaja esgotant cada quota.

Informació de transport: https://springfestivalelx.es/como-llegar/

Més informació i entrades a: https://springfestivalelx.es/

Organizer

Producciones Baltimore

Venue

Esplanada UMH Elx
Altabix-3, 9
Elx, 03202
+ Google Map

LEAVE COMMENT