Loading Events

« All Events

Música. Jazz. OMBRA. Posidonian Poetry. Sala La Llotja Elx

28/05/2021 @ 8:30 pm - 10:00 pm

Música. Jazz

OMBRA: “POSIDONIAN POETRY”

Divendres 28 de maig de 2021 – 20.30 h

Sala Cultural La Llotja · Elx

OMBRA
Aquesta entretinguda i sincera proposta, dirigida i imaginada per Jorge Quesada, es concep cap al 2014 a causa d’un desig inquisitiu de continuar immers en els fluxos i refluxos que fusionen tradició i modernitat, entre les arrels i els fruits d’un arbre gegant anomenat música. La música d’OMBRA continua sent especialment rellevant dins dels límits dels gèneres Ethno-Jazz i Jazz-Fusion, ja que les seues composicions es basen principalment en melodies i lletres de caràcter andalús i israelià. La cultura i les civilitzacions mediterrànies juguen un paper important en la configuració de la musicalitat d’Ombra, ja que les escales jazzístiques es combinen amb la tradició àrab i turca, així com la poesia antiga ‘ladino’ o sefardita (castellà medieval que es parlava antigament a Israel).

POSIDONIAN POETRY
Després de diversos anys immersos en el ric univers musical de la conca mediterrània i els seus infinits afluents culturals, naix la necessitat de musicalitzar idees, sentiments i emocions, acompanyats per un conjunt de músics de gran talent.
Posidonian Poetry és un obra ‘aquosa’ que segueix les estructures tradicionals del jazz enriquides amb el folklore i l’essència mediterranis, presentant versions d’estàndards acuradament arreglades, combinades amb delicades composicions pròpies en un estil jazz-mediterrani. Paral·lelament, la poesia posidoniana porta un important missatge de compromís adquirit i sostingut per cadascun de nosaltres. La posidònia reposa en abundància en el fons de les nostres mars actuant com a filtre depurador d’aigua que, en determinades zones, ajuda a crear sorprenents paisatges cristal·lins paradisíacs. Com a homenatge a la nostra mar Mediterrània i les seues praderies de posidònia que demanen ser preservades com a precioses joies, convidem a l’oient a submergir-se en les notes que brollen d’aquesta poesia musicalitzada.

Gènere: Ethno-Jazz, Jazz-Fusion, folclore mediterráneo

Hora: 20.30h.

Preu: 5 €

Venda d’entrades: en la finestreta del Gran Teatre, en Instanticket, i en la finestreta de La Llotja una hora abans de l’espectacle.

Details

Date:
28/05/2021
Time:
8:30 pm - 10:00 pm
Cost:
5€
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
Website:
elche.es/va/cultura/

Venue

La Llotja Sala Cultural
Plaça de la Llotja. Barri d'Altabix
Elx, 03202
+ Zoom Map
Phone:
96 665 81 45/46