Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Música. ARA MALIKIAN. Le Petit Garage World Tour. Auditori de La Rotonda. Parc Municipal

23 April, 2021 @ 8:00 pm - 9:30 pm

Música

ARA MALIKIAN: “LE PETIT GARAGE”. ROYAL GARAGE WORLD TOUR. PIANO & VIOLIN

Viernes 23 de abril de 2021 – 20h

Auditorio de La Rotonda. Parque Municipal de Elx-Elche

“La meua relació amb els garatges va començar en 1976, quan va esclatar la guerra del Líban. En el món sencer les bandes més modernes assajaven en garatges, treien d’ací els seus sons i creaven un estil que canviaria la història de la música i jo no em volia quedar sense formar part d’aqueixa moguda. Jo tenia deu anys i el meu pare em deia per a convéncer-me –Anem fill, baixem al garatge, muntarem una banda de rock com la dels Rolling”.
-Ara Malikian.

Ara Malikian actuarà a l’Auditori de la Rotonda presentant el seu últim disc Petit Garage. El violinista presenta la seua nova gira “Petit Garage”, que és fruit de l’anterior, “Royal Garage”, detinguda per la pandèmia i adaptada a aforaments més íntims. Aquesta nova gira és un recorregut sonor per un món en pandèmia.
Des dels recintes més grans i espectaculars de tot el món fins als teatres de tall íntim i personal, Ara Malikian i el seu violí són capaços d’omplir cada racó de sensacions i emocions úniques. Són aquests últims espais els que per les seues dimensions creen un ambient més acollidor amb encant i nostàlgia. Un ambient diferent que es trasllada també a la música eterna conductora de sentiments i sensacions al públic.
Ara Malikian al violí i Iván “Melón” Lewis al piano.

Preu: 48 euros.

Venda de localitats: en www.aramalikian.com

Duració: 90 minuts.

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
View Organizer Website

LEAVE COMMENT