Loading Events

« All Events

Misteri d’Elx: venda d’entrades per a les representacions d’agost

17/06/2022 - 12/08/2022

El Patronat del Misteri d’Elx inicia ja el període de venda d’entrades per a les representacions d’agost. El 17 de juny, dona principi la venda d’entrades per als protectors de la Festa. El dia 27 de juny a les 8.00 hores estarà disponible per al públic en general.

Els protectors i protectores del Misteri podran adquirir fins a quatre entrades per representació amb un deu per cent de descompte en la compra.

Cal recordar que la venda es realitza per a les representacions extraordinàries dels dies 11,12 i 13 d’agost. Mentre que els dies 14 i 15 es realitzen a porta oberta. Els preus són els següents:

La compra d’entrades pot fer-se per diferents vies. De manera presencial en els més de 430 punts de venda en la xarxa de centres comercials d’El Corte Inglés i a la Casa de la Festa. Per internet a través de la web elcorteingles.es i en les agències de Viatges El Corte Inglés. També poden adquirir-se per via telefònica personalitzada en El Corte Inglés: 902 400 222.

Quant als mitjans de pagament, es pot efectuar mitjançant efectiu, targeta de compra d’El Corte Inglés, targetes bancàries  Visa, Mastercard, 4B, Targeta 6000, American Express, *Dinners Club, targeta regale i targeta abone El Corte Inglés, Paypal o Bizum.

La recollida de les entrades pot realitzar-se mitjançant Print@home (te la imprimeixes a casa), en centres comercials El Corte Inglés o descàrrega del bitllet en el mòbil. El control d’assistència serà escanejat per codis QR.

Des del Patronat s’ha destacat el fet que el sistema de compra siga ara més senzill per a afavorir la venda a les persones que vulguen viure les representacions de l’obra Patrimoni de la Humanitat i que torna a representar-se el mes d’agost, després de dos anys sense fer-ho a conseqüència de la pandèmia.

Avantatges de ser protector

A més de la prevenda d’entrades i el descompte en la compra, els protectors del Misteri compten amb un deu per cent de descompte en marxandatge i publicacions, compten amb una insígnia, un clauer exclusiu i el ventall que s’edita per a les representacions d’agost. A més, reben el cartell anunciador en grandària de col·leccionista, el facsímil de la Festa, la felicitació nadalenca, informació dels actes promoguts pel Patronat del Misteri d’Elx i visites guiades a la Casa de la Festa, Museu de la Festa i Museu de la Verge, prèvia reserva.

 

CASA DE LA FESTA
Carrer Major de la Vila, 27
03202 ELX
Horari: de dilluns a dijous de 10 a 13 i de 17 a 20h. Divendres de 10 a 13h.
Telèfon d’informació: 965 456 112

www.misteridelx.com

Details

Start:
17/06/2022
End:
12/08/2022
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Casa de la Festa
Carrer Major de la Vila, 27
Elx, 03202
+ Google Map
Phone:
965 45 61 12
View Venue Website