Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jornades Ciencia i Pseudociència. Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’

29 March, 2019 - 30 March, 2019

III Jornades Ciència i Pseudociencia. Comunicant ciència.

Les jornades estan coorganitzades per ARP- Societat per a l’Avanç del Pensament Crític i CEFIRE- Científic, Tecnològic i Matemàtic de la Comunitat Valenciana. Amb la col·laboració de Museu Paleontològic d’Elx, CEFIRE Elx, Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx i Associació per a la Divulgació Científica a la província d’Alacant. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

Amb aquesta trobada es pretén fomentar el pensament crític com a eina per a adquirir cultura científica i diferenciar la ciència del que no ho és, tant en l’àmbit educatiu com en la societat en general. L’esdeveniment està dirigit a públic general i a professorat, de ciències com de qualsevol altre àmbit, en Primària, Secundària, Universitat i Cicles Formatius.

Aquesta 3a edició (29 i 30 de març 2019) està emmarcada en l’àmbit de la comunicació científica. Internet és actualment el mitjà pel qual gran part de la població espanyola accedeix a la informació científica, segons les dades de l’última enquesta sobre percepció social de la ciència i la tecnologia de FECYT; un mitjà que té “vida pròpia” i s’adapta als nostres interessos. De quina manera influeixen les xarxes socials en les nostres opinions sobre ciència? Quines estratègies podem utilitzar per a no caure en la desinformació, en els bulos?

Comptarem amb conferències de persones expertes en aquests temes i col·loquis en els quals podrà participar el públic assistent.

Más info: https://educacienciaypseudociencia.wordpress.com/2019/02/23/iii-jornadas/

 

Venue

Centre de Congressos “Ciutat d’Elx”
Filet de Fora, 1
Elx, 03203
+ Google Map
Phone:
96 665 81 40
View Venue Website
volver al inicio