Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inspecció del Riu. Eixida formativa pel Vinalopó. Projecte Rius-Fundació Limne. Pda. Daimés – Elx

15 November, 2020 @ 10:00 am - 1:00 pm

Eixida formativa ambiental

INSPECCIÓ DEL RIU VINALOPÓ

Diumenge 15 de novembre de 2020 – 10.00h

Un voluntariat al Vinalopó permetrà estudiar la qualitat del riu. L’activitat es desenvoluparà diumenge que ve 15 de novembre, en el tram del riu Vinalopó al seu pas per la partida rural de Daimés.

La Fundació Limne, en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient, organitza una eixida formativa del conegut Projecte Rius en el terme municipal d’Elx amb la finalitat d’estudiar el riu Vinalopó. La campanya promoguda per l’entitat conservacionista implica cada any activitats per a recaptar dades sobre la qualitat dels rius i barrancs de la Comunitat Valenciana.

La sessió formativa d’aquest voluntariat es desenvoluparà diumenge que ve 15 de novembre, en el tram del riu Vinalopó al seu pas per la partida de Daimés. El punt de trobada és el restaurant Nugolat. La sessió començarà a les 10.00 del matí i tindrà una duració aproximada de dues a tres hores.

Aquesta jornada formativa, donades les actuals restriccions pel COVID19 es realitzarà seguint totes les normes sanitàries, i requerirà inscripció prèvia a través del telèfon 654076533 o el correu electrònic participa@limne.es.

El voluntariat consisteix en la realització d’una inspecció amb la metodologia del Projecte Rius i els materials de camp que permeten establir la qualitat química i biològica de l’ecosistema. L’objectiu és que els voluntaris es capaciten per a, si volen, poder formar part de la xarxa de voluntaris que s’encarreguen de determinar la qualitat del Vinalopó.

El Projecte Rius

El Projecte Rius, una iniciativa de voluntariat i ciència ciutadana que, des de 2005, pretén l’acostament de totes les persones interessades als ecosistemes fluvials de la Comunitat Valenciana i altres zones incurses en la Demarcació Hidrogràfica del Xúquer, perquè col·laboren en el seu estudi a través d’aquesta xarxa ciutadana de protecció i conservació dels rius.

Inscripcions: 654076533 o participa@limne.es

Details

Date:
15 November, 2020
Time:
10:00 am - 1:00 pm
Cost:
Free
Event Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Organizer

Regidoria de Medi Ambient. Ajuntament d’Elx
Phone:
966 658 028
Email:
mediambient@elx.es
View Organizer Website

Venue

Restaurant Nugolat
CV-855, km. 5 - 03294 Daimés (Elx)
Elx, 03294
+ Google Map