Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Virtual Masterbreak Elx. III Campionat d’Espanya de Breakdance

27 April, 2019 - 28 April, 2019

VIRTUAL MASTERBREAK ELX 2019

Virtual Mastrerbreak és un esdeveniment iniciat per Virtual Escola d’Arts, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx, amb l’objectiu de difondre el Breakdance com a activitat artística i de desenvolupament físic en la qual els practicants poden trobar i reforçar els valors de solidaritat, esforç, disciplina i respecte.

L’esdeveniment inclou el III Campionat d’Espanya de Breakdance per a xiquets, xiquetes i adolescents, del qual ixen competidors que representen a Espanya en diferents esdeveniments internacionals, i que se celebrarà els dies 27 i 28 d’abril de 2019.

A més, durant els dies de l’esdeveniment es busca ajudar a la formació dels joves ballarins i ballarines. Per a això portem a professionals de reconegut prestigi i trajectòria perquè oferisquen tallers intensius.

Un altre aspecte important i que distingeix al Virtual Masterbreak és la cerca d’espais de convivència entre ballarins i famílies. És en eixa cerca de llaços entre participants on observem una força especial per a estimular la continuïtat dels actuals ballarins i sumar nous integrants al món del breaking.

Amb este esdeveniment que en poc temps s’ha convertit en un referent nacional de break per als més joves també desitgem convertir Elx en un referent nacional i internacional de l’art i la cultura urbana.

Informació i inscripcions: https://www.virtualescueladeartes.com/masterbreak

I si participes en el “III Masterbreak Elx 2019” pots gaudir de preus especials en les empreses que indiquem en l’enllaç adjunt des del divendres 26 al diumenge 28 d’abril. (Oferta aplicable també als acompanyants. És necessari presentar el dorsal d’inscripció a la prova).

Ofertes esdeveniments esportius 2019

Venue

La Llotja Sala Cultural
Plaça de la Llotja. Barri d'Altabix
Elx, 03202
+ Google Map
Phone:
96 665 81 45/46
volver al inicio