Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festival Solidari pel Sahara Occidental

20/05/2022 @ 6:30 pm

II FESTIVAL SOLIDARI PEL SAHARA OCCIDENTAL

Divendres 20 de maig de 2022 · 18.30 h

Hort de Baix (Parc Municipal) · Elx

L’IES la Foia d’Elx i la Regidoria de Cooperació han organitzat el “II Festival Solidari pel Sàhara Occidental” el proper divendres 20 de maig en l’Hort del Baix i que compta amb la col·laboració de l’Associació Ajuda al Sàhara Occidental d’Elx, l’IES Sixto Marco i l’IES Carrús.

L’esdeveniment començarà a les 18.30h amb un mercat solidari, jocs infantils, exposicions i contacontes sahrauís i a partir de les 20.30h tindran lloc les actuacions musicals.

El Festival començarà a les 18.30 hores amb diferents activitats com un mercat solidari que comptarà amb la presència de diverses ONGD, jocs infantils, exposicions fotogràfiques sobre els campaments i contacontes sahrauís.

A partir de les 20.30 hores començaran les actuacions musicals de la mà dels grups il·licitans:

  • Els Nostres Alumnes
  • Kilombo Kilombé
  • Dversa
  • Tachuela
  • Los Ilícitos
  • Extensores Automáticos

El cost de l’entrada és de 5 euros i tots els diners recaptats aniran destinats a la posada en marxa d’una escola d’educació especial per a xiquetes i xiquets amb necessitats especials al campament de refugiats sahrauís de Tinduf, a Algèria, i assegurar la seua alimentació i la seua integració.

Les entrades es podran comprar anticipadament a la botiga d’instruments musicals Trastes, IES la Foia d’Elx, IES Sixto Marco, IES Carrús, Associació d’Ajuda al Sàhara i als mateixos grups musicals.

Activitats a partir de les 18.30 h

Concerts a partir de les 20.30 h

Entrada solidària: 5

Venue

Hort de Baix
Parc Municipal d'Elx
Elx - Elche, 03202
+ Google Map