Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx”

24/07/2022 @ 9:00 pm - 30/07/2022 @ 11:00 pm

XXIII Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx”

Del 24 al 30 de juliol de 2022

Claustre del Convent – Centre Cultural de Sant Josep · Elx

La XXIV edició del Festival de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’ serà del 24 al 30 de juliol de 2022 i comptarà de nou amb classes magistrals, concursos i concerts.

L’Associació de Guitarristes Música Oberta posa en marxa un any més el Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx” amb la idea de fer arribar la música per a guitarra al major nombre de persones possible.

Cursos, conferències i tallers

De manera paral·lela, el XXIV Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx”, organitza cursos especialitzats impartits per prestigiosos professors en la Universitat CEU Cardenal Herrera d’Elx.

Concursos d’interpretació

Durant el Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx” es realitzaran tres concursos d’interpretació guitarrística, el Concurs Calendura en el qual podran participar guitarristes solistes que no superen els 20 anys d’edat, el Concurs Ciutat d’Elx destinat a guitarristes solistes sense límit d’edat i el Concurs de Música de Cambra amb Guitarra en el qual podran participar tots els duos, trios o quartets que incloguen la guitarra, exceptuant les formacions amb piano i sense límit d’edat.

Concerts
Cada nit comptem amb el concert d’un artista o agrupació convidats al nostre festival. A vegades, són els nostres guanyadors de concursos o els guanyadors de concursos de festivals amb els quals tenim col·laboració. Altres vegades, són els nostres professors els que demostren la seua immensa qualitat artística. En el nostre Festival cada nit és màgica gràcies a la guitarra i als mestres que la toquen.

CONCERTS 2022

Del 24 al 30 de juliol al Claustre del Convent de Sant Josep

Jonas Egholm

Diumenge 24 de juliol. 21.30 h. Entrada lliure

 

 

 

Details

Start:
24/07/2022 @ 9:00 pm
End:
30/07/2022 @ 11:00 pm
www.festivalguitarraelche.com

Venue

Claustre del Convent de Sant Josep. Bibliotaca Pública Pere Ibarra
Replaceta del Santíssim Crist de Zalamea, 1
Elx, 03204
+ Google Map