Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festival DIVERSA

10/06/2022 @ 4:00 am - 19/06/2022 @ 12:00 pm

FESTIVAL DIVERSA 2022

Festival de Cultura LGTBI+ Elx

Del 10 al 19 de juny de 2022

Llocs: L’Escorxador CCCE, Espai Hernandià i Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’.

Teatre, literatura i esport copen la nova edició del Festival Diversa LGTBI+ Elx, que tindrà lloc del 10 al 19 de juny a L’Escorxador CCCE, l’Espai Hernandià i el Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’. Una iniciativa que, sota el lema ‘Més visibles, més possibles’, té com a objectiu donar visibilitat i mostrar la realitat del col·lectiu LGTBI des d’una perspectiva cultural.

Aquesta edició comptarà amb una programació principalment per als joves i les activitats són gratuïtes a excepció del concert de Samantha Hudson, i el monòleg de Gersanc.

Com a novetat enguany s’incorpora la taula LGTBI+ de l’Ajuntament d’Elx i la Regidoria de Joventut ha agafat major pes en l’organització.

DESCARREGAR PROGRAMA

Amb l’objectiu de fer més partícip al públic jove el pròxim 10 de juny es durà a terme una taula redona de ‘ciberactivisme jove’ moderada per l’escriptor i ciberactivista Carlos Barea a les 20 hores en L’Escorxador CCCE.

L’endemà tindrà lloc una jornada esportiva que comptarà amb activitats com ara ioga, crossfit, zumba i jocs populars, entre d’altres, a càrrec del col·lectiu Dimove a les 9.30 hores en el Centre de Congressos “Ciutat d’Elx”.

També s’incorporen els tallers sobre diversitat familiar impartits per Sofia Castellote l’11 i 12 de juny i s’amplien els tallers formatius familiars de ‘Amb mon pare, amb ma mare’ el 18 i 19 de juny. Tots dos tindran lloc a L’Escorxador.

La programació continua l’11 de juny amb l’obra teatral (monòleg) “Sobreviure a la vida és difícil, encara que sàpies com” a càrrec del còmic Gersanc en L’Escorxador a les 20.30 hores. El dijous 16 de juny es desenvoluparà la funció “Jo vull ser Nomi  Malone” d’Antonio Pedraza i Álvaro Prados en L’Escorxador a les 20.30 hores.

També es parlarà en una taula redona de la realitat del col·lectiu LGTBI+ en els centres penitenciaris espanyols, moderada per Víctor Sánchez el pròxim 17 de juny.

La festa de clausura serà el 18 de juny a la Terrassa de L’Escorxador amb el concert de Samantha Hudson, que a més llegirà el pregó.

Aquest mateix dia també es desenvoluparà la presentació del llibre “Ai, campaneres” de Lidia García amb un col·loqui a càrrec de l’escriptora en l’Espai Hernandià a les 12.00 hores.

Totes les activitats són gratuïtes a excepció del concert i el monòleg de Gersanc, les entrades del qual eixiran a la venda el dia 1 de juny a les 17.00 hores en la taquilla del Gran Teatre, Instanticket o es podran adquirir el mateix dia dels espectacles en la taquilla del Escorxador una hora abans.

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
View Organizer Website

Venue

L’Escorxador CCCE
Curtidors, 23
Elx, Alacant 03203 España
+ Google Map
Phone:
96 665 82 30
View Venue Website