Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festival Abril en Dansa. PAULA SERRANO: “ANTES DE QUE TODOS LO SEPAN”. L’Escorxador CCCE

29 April, 2021 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Dia Internacional de la Dansa

X FESTIVAL ABRIL EN DANSA 2021 – “PIONERES”

FESTIVAL ABRIL EN DANSA A L’ESCORXADOR

PAULA SERRANO: “ANTES DE QUE TODOS LO SEPAN”

De: L’Escorxador CCCE + Festival Abril en Dansa

Dijous 29 d’abril de 2021 – 19.00h

Lloc: Espai Escènic. L’Escorxador Centre de Cultura Contemporània d’Elx

“Antes de que todos lo sepan” és una peça coreogràfica i el resultat d’una investigació sobre la creació escènica sense veure. Intencionalment, directora i intèrprets es van negar a sucumbir al judici de valor que ofereix la vista. La vista embogeix i els altres sentits es disfressen d’aquesta. Ballarins que toquem, sentim i llegim per a veure. Convidem l’espectador a imaginar amb altres maneres de moure els cossos, moure l’espai, la llum i el so. Creem una coreografia allí on l’artici ens permet pensar que les coses sempre poden tindre més d’una cara, altres sentits; que la realitat pot no tindre res a veure amb el que créiem. Com se’ns veu?

Idea original, concepte, direcció artística: Paula Serrano. // Coreografía, interpretació: Itxasai Mediavilla, Isabel Álvarez, Paula Serrano. // Dramaturg: Oriol López // Disseny d’il·luminació: Isabel Joaniquet. // Disseny caracterització del personatge: Isabel Joaniquet, Paula Serrano. // Vestuari: Paula Serrano // Disseny gràfic: Itxasai Mediavilla. // Agraïments: SISU mouthguards, ONCE València, Verdalia, CSD Institut del Teatre, Montserrat Tolosa, Aimar Pérez Galí, Mauricio Zuñiga. // Suports a la creació: Elclimamola amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya dins del programa Graners de Creació. Residències artístiques 2019-2022, dins del programa de la Generalitat Valenciana. // Coproducció: Sala Hiroshima-Dansa Quinzena Metropolitana, Espai Inestable-Festival Dansa València. // Espai de residència: La Granja/IVC i Graners/Espai Inestable.

Duració: 60 min.

Preu: 3 €

Venda d’entrades: en la finestreta del Gran Teatre, en Instanticket o una hora abans de la funció en la finestreta de l’Escorxador.

Venue

L’Escorxador CCCE
Curtidors, 23
Elx, Alacant 03203 España
+ Google Map
Phone:
96 665 82 30
View Venue Website