Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exposicions. Refugiats. Solidaritat. Drets Humans. Centre de Congressos

25 January, 2019 @ 8:00 am - 27 January, 2019 @ 10:00 pm

Els pròxims dies 25, 26 i 27 de gener es podran contemplar quatre exposicions en el Centre de Congressos “Ciutat d’Elx”, amb motiu de les I Jornades Elx, educant en solidaritat i Drets Humans, que ha organitzat el Ajuntament d’Elx, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i la Direcció General de Solidaritat i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

Exposicions:

Refugiats a Grècia: vides en estand by – Ajuda a Persones Refugiades Elx
Reportatge fotogràfic del periodista local Àxel Álvarez Amorós. Reflecteix l’espera de les persones refugiades que arriben als camps i als centres comunitaris de Grècia, mentre es resolen les seues peticions d’asil, així com el treball de cooperants i personal voluntari dels diferents projectes internacionals no governamentals que allí operen.

Persones, mirades cap a l’esperança – Càritas Elx
Exposició de fotografies de persones sense llar. Les fotografies són testimoniatge de les pròpies persones, de la seua vida, de la seua història i de l’esperança en el seu futur. Són fruit de la vivència de mesos en el centre d’acolliment de Càritas. Són dos panells informatius i 25 fotografies en cartó-ploma.

Blue, Amnistia Internacional Elx + Balloona Matata
Mohamed Albakur va arribar a l’illa grega de Chios des de Síria en 2016; només, amb 15 anys. A Europa, esperava trobar a la seua germana i continuar amb els seus estudis. No obstant això, va donar amb un centre de menors del qual ja no ha pogut eixir. Va agafar la càmera de fotos fa un any; és la seua fuita cap a un món sense fronteres, on el mar i el cel s’ajunten en una línia sense final. Coneixem la seua història gràcies a una comunitat d’activistes de la Comunitat València que treballa amb persones refugiades, especialment menors, a Grècia des de 2015, a través d’activitats d’oci i temps lliure.

Anys d’Història – Elx Acull
Exposicions d’IES Joanot Martorell, IES Antonio Machado, IES Nit de l’Albà i Salesians Elx

 

Sala d’Exposicions – Centre de Congressos d’Elx “Ciutat d’Elx”.

Horari de visites: 25, 26 i 27 de gener, de 8.00 a 22.00 h.

Entrada lliure

Details

Start:
25 January, 2019 @ 8:00 am
End:
27 January, 2019 @ 10:00 pm
Cost:
Free
https://www.solidaridadelche.com/post/exposiciones

Organizer

Ajuntament d’Elx
Phone:
966 65 80 00
View Organizer Website

Venue

Centre de Congressos “Ciutat d’Elx”
Filet de Fora, 1
Elx, 03203
+ Google Map
Phone:
96 665 81 40
View Venue Website