Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exposició Fotogràfica a l’aire lliure. DES DEL MEU BALCÓ. #PHEdesdelmeubalcóELX a La Foia

1 April, 2021 - 31 May, 2021

Exposició fotogràfica

DES DEL MEU BALCÓ
#PHEdesdelmeubalcóELX a La Foia

Lloc: façanes dels carrers del nucli urbà de la pedania de La Foia – Elx

Del 1 d’abril al 31 de maig de 2021

El projecte ‘PhotoEspaña des del meu balcó Elx’ (#PHEdesdelmeubalcóElx), s’exposa durant els mesos d’abril i maig a les façanes del nucli urbà de la pedania de la Foia, i converteix els seus carrers i places en un museu a l’aire lliure.

La mostra fotogràfica, sorgida d’una iniciativa del prestigiós festival #PHotoEspaña, selecciona cinquanta imatges preses per il·licitans i il·licitanes durant el confinament de març-maig de 2020, i retrata la quarantena amb la mirada artística d’una ciutadania que va congelar amb les seues càmeres, des de balcons i finestres, la quotidianeidad del municipi durant la crisi vírica.

La iniciativa va rebre quasi 100.000 imatges a nivell estatal. En el cas d’Elx, 50 instantànies —d’un total de 108— d’il·licitans i il·licitanes van ser les triades pels experts del Festival per a ser impreses en lones i col·locades a les façanes dels carrers i places del centre històric de Elx, on van estar exposades els mesos de juliol i agost de 2020. Després l’exposició ha estat a la pedania de la Baia fins el 31 de març.

Ara la podrem gaudir al nucli urbà de la Foia fins el 31 de maig, on està instal·lada en quasi 40 balcons i finestres d’edificis ubicats als carrers centrals de la Foia durant els mesos d’abril i maig, en concret a les avingudes de Sant Antoni i Sant Andreu, el Passeig del Progrés, i els carrers Els Mires, Diego Pomares, Molí i Canal. A més a més, una sèrie de cartells distribuïts per tota la pedania orientaran als interessats sobre la ubicació de les fotografies.

L’objectiu és que la mostra vaja passant pels diferents barris i pedanies, i acoste aquest art urbà a cada racó del municipi, per tal que la puga gaudir el major nombre de ciutadans possible.

#PHEdesdelmeubalcóELX és un projecte enormement interessant perquè cadascuna d’aquestes xicotetes obres d’art reflecteixen la preocupació, la il·lusió i l’emoció que bateguen darrere d’elles. A més, amb ella els espais públics del nostre municipi es converteixen en emplaçaments expositius, integrant-se així en la nostra oferta cultural i turística.

Accés lliure

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
View Organizer Website

Venue

Torre del Gall de la Foia
Plaça del Jardí de la Torre del Gall
La Foia - Elx, 03294
+ Google Map