Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exposició. “Estudio de Caminante”. Antiga Capella de l’Orde Tercer Franciscà

23 September, 2022 - 1 November, 2022

Exposició

“ESTUDI DE CAMINANT”

Del 23 de setembre a l’1 de novembre de 2022

Lloc: Sala d’Exposicions Antiga Capella de l’Orde Tercer Franciscà · (Centre Cultural Convent de Sant Josep) · Plaça dels Reis Catòlics, 20 · Elx

L’exposició ‘Estudio de caminante’, de l’artista alacantí Pablo Bellot, romandrà a l’antiga capella de l’Orde Tercer dels Franciscans fins a l’1 de novembre i sorgeix de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Elx i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. L’exposició té una gran càrrega d’instal·lació, adaptant les obres a l’arquitectura especifica de l’Orde Tercer que realça tant l’espai com els quadres. Està plantejada per a generar un diàleg amb la sala, amb la seua història i amb el conjunt arquitectònic del qual forma part.

 

La peça principal és la instal·lació ‘Estudio de caminante número 90’, adquirida pel Consell en la III edició de la Col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana, i aquesta es pren com a eix central d’una mostra que, a més, consta de quatre pintures sobre llenç i tres sobre paper de diversos formats que pretenen generar una cronologia de la investigació pictòrica de la sèrie ‘Caminante’, que constata la desintegració de l’individu en la desmaterialització de la mateixa pintura, plasmat en rostres que es descomponen en un procés de destrucció d’allò visible.

Horari: de dimarts a dissabtes de 10 a 14 hores i de 15 a 18 hores. Diumenges i festius de 10 a 14 hores. Dilluns tancat.

Entrada lliure

Details

Start:
23 September, 2022
End:
1 November, 2022
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
View Organizer Website

Venue

Antiga Capella de l’Orde Tercer Fransciscà
Plaça dels Reis Catòlics, 20b
Elx, Alicante 03204 España
+ Google Map
volver al inicio