Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exposició. ESPAIS IMPROBABLES, de Manu Sanz. L’Escorxador CCCE

13/05/2022 - 12/06/2022

Exposició

Del divendres 13 de maig al diumenge 12 de juny de 2022

ESPACIOS IMPROBABLES

Manu Sanz

Sala Lanart. L’Escorxador CCCE

Horaris: dilluns a divendres de 17 a 21 h, dissabtes de 11 a 14 h i de 17 a 20 h, diumenges de 11 a 14 h.

Manu Sanz s’inspira en el treball dels il·lusionistes que, utilitzant uns certs coneixements científics, semblen contradir les pròpies lleis de la física. Genera confusió entre realitat i il·lusió, i en fer-ho ens indueix a reflexionar sobre l’existència i l’enganyós de conceptes que creem ben establits. Mitjançant el protagonisme de l’espill i el concurs d’objectes d’escala reduïda, s’altera la percepció i es recrea una realitat doble o falsa, un espai psicològic entre allò paradoxal i allò artístic. Ens trobem davant una realitat ficcional, un espai real en el qual els objectes, com a tamborets i escales, podrien no ser-ho, o pertànyer a dues realitats diferents.
Aquesta mostra titulada “Espais Improbables” desafia l’evidència (del llatí evidentia, derivada de videre, veure) i el prestigi de presumpta objectivitat del sentit de la vista (“si no el veig no el crec”); utilitza aquest sentit quasi com un material més d’aquest grup d’obres.
Veiem amb claredat i entenem el que tenim davant, i en canviar de punt de vista, se’ns mostra una percepció contraposada amb l’anterior, i tan real com ella. Les peces es presenten per igual davant els qui visiten l’exposició, però el context, el punt de vista, determinen la seua interpretació.

Entrada lliure

Details

Start:
13/05/2022
End:
12/06/2022
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

L’Escorxador CCCE
C/ Curtidors, 23
Elche, Alicante 03203 España

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
View Organizer Website