Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exposició. ARTISTES ALACANTINS. ART CONTEMPORANI Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. L’Escorxador CCCE

27/04/2022 - 12/06/2022

Exposició

ARTISTES ALACANTINS. ART CONTEMPORANI DE LA GENERALITAT VALENCIANA en L’ESCORXADOR

Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Del 27 d’abril al 12 de juny de 2022

Lloc: Sala La Nau. L’Escorxador Centre de Cultura Contemporània d’Elx.

L’exposició que es presenta en el Centre de Cultura Contemporània L’Excorxador d’Elx reuneix les propostes d’onze artistes que mitjançant diverses tècniques i des de plantejaments estilístics molt diferents evidencien l’excel·lent moment que travessa la creativitat contemporània alacantina. Compta entre ells amb artistes il·licitans com ara Susana Guerrero i DimasLa (Diana Lozano i Álvaro Jaén).

Artistes: Mira Bernabeu; Isidro Blasco; DimasLa; Pau Pascual Galbis; Iluminada García-Torres; Susana Guerrero; Marla Jacarilla; Aurelia Masanet; Cristina de Middel; Juan Carlos Nadal i Luisa Pastor.

La mostra s’ha organitzat en el marc de l’acord de col·laboració firmat entre l’Ajuntament d’Elx i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana pel que Elx passa a formar part del circuit d’este consorci, i per primera volta s’exposen en la ciutat les obres de la col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana, i que es plasmen en la inauguració de dues exposicions, una en el Centre de Cultura Contemporània d’Elx L’Escorxador i l’altra en la Llotja Medieval, en les que es mostren algunes de les peces adquirides per la Conselleria de Cultura durant els últims anys a artistes nascuts o residents en la província d’Alacant. Es tracta de peces que ofereixen una panoràmica de l’art contemporani actual, amb intenció de convertir-se en un llegat patrimonial a llarg termini.

Aquesta exposició es podrà visitar fins al 12 de juny en la sala La Nau de L’Excorxador.

Horari: de dimarts a divendres de 17 a 21 h. Dissabtes de 10 a 15 i de 17 a 20 h. Diumenges i festius de 10 a 13.30 h. Dilluns tancat.

Entrada lliure

Details

Start:
27/04/2022
End:
12/06/2022
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
View Organizer Website

Venue

L’Escorxador CCCE
C/ Curtidors, 23
Elche, Alicante 03203 España
+ Google Map