Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exposició. “ART CONTEMPORANI de la Generalitat Valenciana V”. L’Escorxador CCCE

21 September, 2022 - 1 November, 2022

Exposició

Del 21 de setembre a l’1 de novembre de 2022

“ART CONTEMPORANI DE LA GENERALITAT VALENCIANA V

Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Seus:

  • CCCE L’Escorxador (C/ Curtidors, 23) · Elx
  • Llotja Medieval d’Elx (Plaça de Baix, 1)

L’avantguarda autonòmica de l’art contemporani es dona cita a l’Escorxador i a la Llotja Medieval fins a l’1 de novembre amb l’exposició ‘Art contemporani de la Generalitat Valenciana V’.

L’exposició que es presenta en L’Escorxador i La Llotja d’Elx reuneix les obres adquirides per la Generalitat Valenciana corresponents a l’any 2021, cinqué any consecutiu d’aquesta iniciativa.

Les 19 obres se sumen a la Col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana, i fan d’aquesta una col·lecció viva, en constant creixement, amb unes obres que constitueixen un reflex de l’art valencià del nostre temps.

El recorregut mostra una visió polièdrica de les peces i dels diàlegs que es generen entre elles. El temps i la memòria, els plantejaments feministes, les friccions entre el fet quotidià i la part tecnològica, el binomi individu i societat, la cultura de la sostenibilitat o la incansable recerca de la utopia són alguns dels assumptes al voltant dels quals orbiten les obres d’aquesta exposició.

Clara Sánchez Sala; Geles Mit; Joan Sebastián; Manuel Sáez; M. Dolores Mulá; María Zárraga; Pascual Arnal; Paula Prats; Perceval Graells; Raúl Belinchón; Rebeca Plana; Ricardo Cases; Robert Ferrer i Martorell; Rosalía Banet; Silvia Molinero.

Horaris:

L’Escorxador CCCE: de dilluns a divendres de 17 a 21 h; dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges d’11 a 14 h.

La Llotja Medieval: de dimarts a dissabtes de 10 a 14 h i de 15 a 18 h. Diumenges i festius de 10 a 14 h. Dilluns tancat.

Entrada lliure

Details

Start:
21 September, 2022
End:
1 November, 2022
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Organizer

Elx Cultura
Phone:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
View Organizer Website

Venue

L’Escorxador CCCE
C/ Curtidors, 23
Elche, Alicante 03203 España
+ Google Map
volver al inicio