Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Egyptian Race Elx. Carrera de temàtica egípcia.

22 March, 2020 @ 10:00 am - 1:00 pm

AJORNADA

EGYPTIAN RACE ELX 2020

22 de març de 2020

A partir de les 10.00h

Passeig de l’Estació · Elx

Carrera de temàtica egípcia. Classificatòria per al campionat europeu, OCRA Espanya (Asociación Española de Deportes de Obstáculos).

Elx acollirà la segona cursa de la temporada d’aquesta modalitat, que permetrà gaudir d’un nou desafiament amb molt de fang i molta diversió, i tot això amb un recorregut per les zones més boniques i característiques de la nostra ciutat.

L’Egypcian Race Elx és una prova d’obstacles de temàtica egípcia que discorrerà pel vessant del Vinalopó i el palmerar d’Elx. La cursa estarà ambientada en l’antic Egipte, i comptarà amb elements característics de l’època i es realitzaran balls per amenitzar l’espectacle mentre que una faraona serà l’encarregada de realitzar el lliurament de medalles als campions.

La cursa d’Elx és puntuable per la Lliga Espanyola i classificatòria per al Campionat Nacional i per al Campionat Europeu.

L’Egyptian Race disposa de dues modalitats de competició, perquè les persones participants trien aquella que més s’ajuste al seu nivell de competició per a gaudir de la cursa al màxim.

Modalitats:

Egyptian PRO: 10 km, amb més de 30 obstacles.
Egyptian Xpress: 5 km, amb més de 20 obstacles.

Sortida i arribada: Passeig de l’Estació (al costat de el Parc Municipal i el Parc Esportiu) · Elx

Inscripcions: www.egyptianrace.es

Oferta per a participants:

Si participes en aquest esdeveniment pots gaudir de preus especials en les empreses que indiquem a l’enllaç adjunt des de divendres 20 a diumenge 22 de març de 2020. (Oferta aplicable també als acompanyants. Cal presentar l’acreditació de la prova).
Ofertes esdeveniments esportius 2020

Venue

Passeig de l’Estació (Al costat del Parc Municipal)
Passeig de l'Estació
Elx, Alacant 03202 España
+ Google Map