Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Dibuixant entre Palmeres”. 7a Trobada de Dibuixants Urbans a Elx (Edició Virtual). 1a Marató de Dibuix en Línia

23 April, 2021 - 25 April, 2021

DIBUIXANT ENTRE PALMERES

La 7a Trobada de Dibuixants Urbans a Elx – 1a Marató de Dibuix en Línia a Elx, tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 d’abril de 2021.

El certamen està organitzat per Quaderns Viatgers en col·laboració amb les Regidories de Cultura i de Turisme del Ajuntament d’Elx i el patrocini dels comerços de material artístic Art&Things, Dintelpa, Dolça Belles arts i Lloc d’Art.

Donades les circumstàncies d’emergència sanitària per la Covid-19, en aquesta ocasió es tracta d’una Edició Virtual en la qual tothom pot participar enviant al correu info@cuadernosviajeros.com els dibuixos que es realitzen en els dies indicats, que es penjaran en el nostre blog www.cuadernosviajeros.com, que està obert a tothom i servirà d’espai expositiu de la Trobada.

+ info i inscripcions ACÍ

 

BASES I PROGRAMA   (descarregar PDF)

INICI I FINALITZACIÓ

La 7a Trobada de dibuixants a Elx, transformat en la Primera Marató  de Dibuix en Línia a Elx per les circumstàncies de la pandèmia de Covid-19, començarà amb l’alba del divendres dia 23 d’abril de 2021, i finalitzarà a la posta de sol del diumenge 25 d’abril del mateix any.

PARTICIPACIÓ

Oberta a totes les persones interessades en el dibuix urbà i els quaderns de viatge.

INSCRIPCIÓ

La inscripció sempre ha sigut voluntària i gratuïta i l’hem demanada per a optimitzar l’organització, poder atendre millor els participants i tindre un ordre per al lliurament dels obsequis que preparaven els patrocinadors per als participants. En l’edició virtual actual és innecessària, encara que, no obstant això, estarà oberta per a qui vulga comunicar-nos el seu desig de participar o utilitzar-la per a fer comentaris o suggeriments.

MATERIAL

Pot usar-se qualsevol mitjà d’expressió plàstica, encara que recomanem excloure la pintura de cavallet.

TEMA

En les Trobades presencials celebrades anteriorment, lògicament, el tema era Elx: els seus carrers, jardins, les seues gents… i els dibuixants urbans que participaven documentaven el que succeïa en aqueix món i en aqueixos moments amb dibuixos in situ, fets directament del natural, com correspon a aquesta mena d’esdeveniments. Ara resultaria penós demanar-los que, en contra del nostre propi decàleg, ho facen amb fotografies obtingudes en Internet. Per això, en aquesta ocasió el tema serà LLIURE per a tots, especialment per als dibuixants que no residisquen a la nostra ciutat.

MANERA DE PARTICIPAR

Tot aquell que vulga pot realitzar dibuixos del seu lloc de residència en les dates indicades i enviar-los al nostre e-mail, info@cuadernosviajeros.com, des d’on els penjarem en el nostre blog, www.cuadernosviajeros.com, que, obert a tothom, actuarà com a espai expositiu.