Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. Rotonda del Parc Municipal ***** CANCEL·LAT *****

3 July, 2020 @ 9:30 pm

Concert

Orquestra de la Comunitat Valenciana

Homenatge als herois que han lluitat contra la pandèmia del Covid-19

Divendres, 3 de juliol de 2020 – 21.30h   ***** CANCEL·LAT *****

Rotonda del Parc Municipal

L’Ajuntament d’Elx retrà homenatge als herois i les heroïnes que han lluitat en primera línia contra la pandèmia de la Covid-19 amb un concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), organitzat per la Regidoria de Cultura, que se celebrarà el proper dia 3 de juliol a la Rotonda de el Parc Municipal d’Elx a partir de les 21.30 hores.

És la primera vegada que l’Orquestra de la Comunitat Valenciana està a Elx i s’aprofitarà l’ocasió per retre homenatge a tots els herois d’aquesta pandèmia per la seua contribució a salvar tantes vides. És la nostra forma d’agrair als sanitaris, bombers, cossos o forces de seguretat, empreses i particulars el seu esforç i el seu treball per fer que sortim d’aquesta situació el més aviat possible i en les millors condicions.

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana va ser creada el 2006 i està integrada per músics internacionals seleccionats pel seu director fundador i primer titular, Lorin Maazel. Aquesta formació s’ha situat ràpidament entre les més importants del panorama internacional.

La comesa fonamental d’aquesta orquestra és atendre la fossa en la temporada operística de Palau de les Arts de València. En el programa per al concert de la Rotonda figuren obres de Domenico Cimarosa, Wolfgang Amadeus Mozart i Franz Joseph Haydn.

L’assistència a aquest espectacle musical serà per invitació.

 

LEAVE COMMENT