Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cicle de cinema a la fresca en valencià. Plaça del Raval

20 July, 2019 @ 10:00 pm - 27 July, 2019 @ 11:55 pm

IV CICLE DE CINEMA A LA FRESCA EN VALENCIÀ

20 i 27 de juliol de 2019 · 22.00 h

Plaça del Raval

Gaudeix l’estiu amb el nostre IV Cicle de cinema a la fresca en valencià els dies 20 i 27 de juliol al Raval d’Elx.

Arriba l’estiu i oferim una nova proposta per al temps de lleure. Així, per quart any consecutiu, torna una nova cita amb el cinema en valencià sota l’impuls i la coordinació de l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir d’Elx. La tria de films d’enguany cerca que les famílies puguen passar juntes una bona estona d’entreteniment durant les nits caloroses d’aquest mes. Per això,  l’Ajuntament d’Elx, la Universitat Miguel Hernández, l’Associació de Veïns del Raval i El Tempir organitzen conjuntament el IV Cicle de cinema a la fresca en valencià, que tindrà lloc els dissabtes 20 i 27 de juliol, a partir de les 22 h, a la plaça del Raval d’Elx. El Tempir aposta per una oferta cultural estiuenca ben atractiva que afavorisca el consum del cinema en valencià i completa així la programació cultural d’aquest temps estival. Cal recordar que l’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.

Calendari de sessions:

20 de juliol      Bèsties fantàstiques i on trobar-les

27 de juliol       Jurassic World: el regne caigut

 

Sinopsis dels dos films:

Bèsties fantàstiques i on trobar-les és un film dirigit per David Yates i escrit per J. K. Rowling, la cèlebre autora de la saga de Harry Potter. Es tracta d’una preqüela harrypottiana, la primera de cinc llargmetratges, que té com a escenari la ciutat de Nova York dels anys 20. Narra les aventures de Newt Scamander  ala gran urbs novaiorquesa quan decideix assistir al Congrés de Màgia dels Estats Units.

Jurassic World: el regne caigut centra la història en el parc famós de Jurassic World tres anys després de ser destruït pels dinosaures. De fet, els homes van abandonar Illa Nebular i durant eixe temps els dinosaures hi van sobreviure en estat salvatge. Ara, quan el volcà de l’illa es torna actiu, Owen Grady i Claire Dearing organitzen una expedició per salvar tants dinosaures com puguen. Durant l’expedició, Owen intentarà trobar el raptor que va criar i que continua a Illa Nebular.

 

Venue

Plaça del Raval
Plaça Major del Raval
Elx, 03203
+ Google Map

LEAVE COMMENT