Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gran Desfilada de Carnestoltes al Pla Nou

21 February, 2020 @ 6:00 pm - 10:30 pm

CARNESTOLTES 2020 – EL PLA NOU (LA ZONA 5)

El divendres 21 de febrer tindrà lloc la Gran Desfilada de Carnestoltes, organitzada per l’Associació de Comerciants LA ZONA 5 del Pla-Sector Vé, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Elx i de les AMPAs dels col·legis CEIP Alcúdia, Lluís Vives, Sanchis Guarner, Dama d’Elx, Mariano Benlliure, El Pla i Jorge Guillén i la Comissió de Festes Sector V-Zona Sud.

Tragafocs, batucades, discjòquei, música, patinadors i moltes sorpreses més ompliran de llum i color les artèries principals de la zona sud-est de la ciutat, en la desfilada i la festa de Carnestoltes que l’Associació de Comerciants El Pla-Sector Vé ha organitzat per segon any, i en el qual s’aspira a reunir més de 7.000 persones al barri, tantes com en l’edició de 2019.

En concret, a les 18h sortirà la Desfilada -en què participaran milers de nens- des del Poliesportiu del Pla, per concloure novament en aquest recinte després de recórrer els carrers del veïnat.
Recorregut: eixida del poliesportiu per Av. Llauradors, Conrado del Campo, Gilberto Martínez, Capità Antoni Mena, fins arribar de nou a les pistes del Pla.

19h aprox. – Arribada a les pistes del Pla. Immediatament després, Festa de Carnestoltes amb música infantil i, posteriorment, una altra amb cançons remember per als pares, en una sèrie d’activitats dissenyades especialment per a les famílies. Així mateix, hi haurà sortejos i regals en els establiments adherits.

Data: 21 de febrer de 2020

Horari: 18:00 a 22:30h

Lloc: Poliesportiu El Pla.

Accés lliure

Venue

Poliesportiu El Pla
Calle Capitán Antonio Mena, 157
Elx, 03204
+ Google Map
View Venue Website