Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Break it Spain. Break Dance Open. Poliesportiu El Toscar

21 December, 2019 @ 10:00 am - 9:00 pm

BREAK IT SPAIN 2019 – Spain Qualification

21 de desembre de 2019 – 10.00 a 21.00h

Poliesportiu El Toscar · Elx

2vs2 pro OPEN Clasificatori per a BREAK IT INTERNACIONAL (Arras, França) + 2vs2 minikids + 2vs2 kids + 2vs2 junior

El dissabte 21 de desembre es realitzarà al pavelló del Poliesportiu el Toscar un campionat de la modalitat de Break Dance. Els participants venen des de tota Espanya i també de l’estranger, principalment de França, però també de Rússia, de Suïssa, i de diversos països latinoamericans.

HORARIS:
-Minikids, Kids i Junior: 10.00 a 14.00
-Open: 16.00 a 21.00
-Batalla d’exhibició: SPAIN KIDS vs FRANCE KIDS
-Exhibició/mostra a càrrec de l’alumnat de Flamez Studio.

PREMIS:
-Categoria OPEN: Els dos guanyadors d’esta categoria aniran amb totes les despeses pagades (vol, arreplegada a l’aeroport, dietes i allotjament) + Classificació com TOP8 convidats al Battle Break It – 6a Edició a la ciutat francesa de Ville d’Arras.
-Categories MINIKIDS, KIDS, JUNIOR: Trofeus per a cada categoria (per determinar) i medalles per a tots els participants.

PREU:
Participants: 5 €. Els participants de qualsevol categoria també poden assistir com a públic o tenir accés a la zona de competició durant tot l’esdeveniment.
Públic: 5 €. L’entrada serveix per a assistir com a públic durant tot l’esdeveniment. Els familiars/amics menors d’11 anys dels participants podran assistir gratis com a públic sempre que vagen acompanyats d’algun adult responsable.

JUTGES: KYANN (FRANCIA) + PROY (ESPAÑA) + MACH (ITALIA) + DJ WAKA (Virtual Kids Elx)

PARELLES CONVIDADES: LEGACY (MOU-G & SHEKA); ADDICTOS/SHAKESTYLES (GUILLE & JANDRO); ALTERNATRIBE (FON & JAZBEAT); PRESSING DANZ (NUCLEARBAT & BROLY); CRAZY ZOO (SHAGY & GIO); LET’S GROW (DRINAZ & BBOY MOLA). Estes parelles passen directament al TOP16 i s’enfrontaran a les parelles classificades.

INSCRIPCIONS:
Per tal de facilitar l’organització de l’esdeveniment i agilitzar el seu desenvolupament, els grups/participants s’hauran d’inscriure abans del dia de l’esdeveniment emplenant el següent formulari  amb les dades sol·licitades.
Els menors d’edat, per poder participar en l’esdeveniment, a més d’aquesta inscripció també hauran d’enviar per email la corresponent Autorització de Menors degudament complimentada i firmada a clubbreakingelche@gmail.com o lliurar-la durant la configuració d’inscripcions el mateix dia de l’esdeveniment.

+ info: clubbreakingelche@gmail.com

 

Oferta per a participants:

Si participes en aquest esdeveniment pots gaudir de preus especials en les empreses que indiquem a l’enllaç adjunt des del divendres 20 al diumenge 22 de desembre de 2019. (Oferta aplicable també als acompanyants. Cal presentar l’acreditació de la prova).

Ofertes esdeveniments esportius 2019

Break it Spain Break Dance Battle Polideportivo El Toscar Carrús Elx Elche

volver al inicio