Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concurs de Velles de Serra

27 March, 2019 @ 8:00 am - 5:00 pm

Concurs de Velles de Serra 2019

El dimecres 27 de març tindrà lloc el Concurs de Velles de Serra, una tradició de Quaresma que consisteix a col·locar ninots de caràcter satíric als balcons, que critiquen de manera bromista i sorneguera aspectes de la vida social i política del moment.

Segons la tradició il·licitana els ninots han de col·locar-se en les finestres, balcons o a les portes de les cases, a l’alba del dimecres central de Quaresma.

Descarrega les bases aquí aquí.

El certamen està dirigit a particulars i a centres escolars. En qualsevol cas els interessats han de comunicar la seua participació en el concurs a l’Ajuntament d’Elx.

La Regidoria de Festes patrocina els premis: en la modalitat de particulars es concedirà un primer de 100 € i un segon premi de 50 €; en la modalitat de col·legis es concediran tres premis de 150 €, 70 € i 30 €, respectivament, als tres primers classificats. La regidoria de Cultura dotarà de llibres  als centres d’educació primària del terme municipal concurrents.

La inscripció es podrà realitzar fins a les 18 hores del dimarts 26 de març, mitjançant correu electrònic a la regidoria de Festes (fiestas@elx.es) o a través del Registre General de l’OMAC, bé a títol individual o en la modalitat “col·legis”.

Data d’exposició en balcons particulars: El dimecres 27 de març de 09.00 a 17.00 hores.

En el matí del 27 de març, un jurat recorrerà els domicilis dels inscrits i els centres escolars per a puntuar els ninots i els seus missatges.

Details

Date:
27 March, 2019
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

Ajuntament d’Elx
Phone:
966 65 80 00
View Organizer Website