Corre el minut 38 de la segona part quan Nyilasi anota el desè gol per a Hongria el qual sentencia el marcador final per 10-1 amb El Salvador, la victòria més àmplia de la història dels mundials de futbol. És el dia 15 de juny de 1982 i l’estadi Martínez Valero d’Elx, l’escenari.

Molt bon record tindran també les prop de 20.000 goles mallorquines que van donar suport al seu equip en la final de la Copa del Rei celebrada en aquest mateix estadi el 28 de juny de 2003, on el Real Mallorca es va imposar al Recreativo de Huelva sota l’atenta mirada, des de la llotja d’honor, del rei Juan Carlos I.

Grans esdeveniments

Altres grans esdeveniments, com ara nombroses trobades de la Selecció Espanyola de Futbol, etapes de la Volta Ciclista a Espanya, la III Copa del Món de Frontó, el Campionat del Món de tir al plat de 2010, el Torneig Internacional d’Handbol de Torrellano, així com la gran trajectòria de l’equip de futbol sala Femesala, set vegades campió de lliga, donen fe que Elx és una ciutat bolcada amb l’esport.

Atletisme, BTT, esports nàutics, futbol, golf, natació, pádel, esquaix, tennis i tir al vol i olímpic configuren l’amplísima proposta de turisme esportiu en la ciutat, el camp i les platges d’Elx.

Instalaciones

La pista d’atletisme Manolo Jaén alberga les instal·lacions necessàries per a la pràctica d’atletisme. Està a uns 15 minuts…

volver al inicio