Com a carn i ungla es complementen els serveis a l’usuari amb els llocs que acullen reunions, esdeveniments, congressos o convencions.

Elx gaudeix d’una boníssima oferta gastronòmica repartida per tota la ciutat i els seus voltants, amb un complet repertori de restaurants (entre els quals està La Finca, amb una estella Michelin) que deixen molt alt el llistó per als paladars: des dels més familiars i acollidors fins a grans salons per a grups.

També les possibilitats d’allotjament són d’excel·lent qualitat, orientades per a la comoditat i proximitat per al turisme de negocis, ja siga en el centre urbà, en el polígon de Carrús, a Elx Parc Empresarial o en la pedania de Torrellano.

Aeroport internacional

Una àmplia i nodrida xarxa de transports agilitza les comunicacions amb una ciutat ja de per si ben comunicada, amb quatre accessos des de la A-7 (autovia del Mediterrani) i set ponts que creuen el riu Vinalopó, cinc de doble direcció. L’aeroport internacional de l’Altet, a 12 quilòmetres del nucli urbà, acosta Elx a la resta del món. Les estacions de Renfe Elx-Parc i Elx Carrús estan enclavades en ple recorregut de la línia de rodalies entre Alacant i Murcia, amb tràfic molt freqüent.

L’apartat Altres serveis arreplega tot quant es puga necessitar en l’organització de reunions, esdeveniments, congressos o convencions: relacions públiques, hostesses, traductors i lloguer de vehicles amb i sense conductor, entre moltes altres propostes destinades al turisme de negocis. Sense oblidar les activitats complementàries, que poden fer més grata l’estada il·licitana

Allotjament

Restauració

Transports

Empresas de Serveis