IFA

La Institució Firal Alacantina (IFA) és un referent nacional quant a esdeveniments, fires, congressos, seminaris, simposis i promocions es refereix. La seua situació geogràfica és immillorable: en ple arc Mediterrani, accessible per terra (autovia del Mediterrani, N-340, N-332 i ferrocarril), mar (port d’Alacant) i aire (aeroport internacional de l’Altet).

A deu quilòmetres d’Elx i a tan sols quatre d’Elx Parc Empresarial, IFA, els orígens d’aquesta institució firal es remunten a 1959 i està enclavada en una posició estratègica, envoltada de serveis i possibilitats de negoci.

Gran versatilitat

 Les instal·lacions, modernitzades en 2011, atrauen al voltant de 300.000 persones i més de 2.000 empreses a l’any, que gaudeixen de tot tipus d’esdeveniments, des de concerts fins a fires: calçat, automòbil, estètica, motocicletes, gastronomia, moda, turisme, llar, hostaleria, oci i temps lliure, entre d’altres. La seua versatilitat fa que puga combinar Exponadal, dirigida als més xicotets en ple període nadalenc, amb el Saló del Manga o el Saló Eròtic de Llevant.

Un pàrquing per a 5.000 vehicles, 12 salons per a reunions, restaurant i dos pavellons connectats, amb prop de 30.000 metres quadrats d’espai disponible, converteixen IFA en un lloc idoni per a la celebració de tot tipus d’esdeveniments.

volver al inicio