En ple cor del casc urbà, el Centre de Congressos Ciutat d’Elx gaudeix d’una ubicació privilegiada, a escassos 300 metres de l’Ajuntament, en una zona enjardinada, amb pàrquing subterrani de 436 places i envoltat de la millor oferta hotelera.

La seua moderna construcció disposa de la més avançada tecnologia per a acollir congressos i convencions, amb nombrosos espais adaptables a tot tipus de necessitats.

Elx, ciutat de congressos

INFORMACIÓ GENERAL

Telèfon: 966 658 140

Adreça: Filet de Fora, 1

E-mail: congresos@visitelche.com

LOCALIZACIÓ

GALERÍA

AUDITORI

L’auditori, amb capacitat per a 428 persones, de pràctic disseny i excel·lent acústica, compta amb equipament audiovisual complet, megafonia i pantalla. Disposa de còmodes butaques amb taula de treball

AUDITORIO:
Aforo: 450 personas
Dimensiones escenario: 72 m2
Altura libre: 6 m
Equipamiento audiovisual: DVD, VHS, CD grabable, pletina de cassete, cámara de documentos, atril, proyector de vídeo y datos, megafonía, pantalla.
Cajas de pared: 5 con 4 tomas de corriente, 2 tomas de teléfono/datos cada una.

GALERÍA

SALA D´EXPOSICIONS

La sala d’exposicions, en la planta inferior, és un ampli espai de 500 metres quadrats adaptable per a banquets, recepcions i exposicions, entre altres esdeveniments. Totalment vidrada, amb vistes al grat entorn exterior, ofereix un immillorable ambient per al visitant.

SALA D´EXPOSICIONS:

Superficie total: 488 m2
Altura libre: 4,50 m
Equipamiento técnico: Cajas pisables: 8 con 4 tomas de corriente, 2 tomas de teléfono/datos cada una.
Cajas en la pared: 9 con 4 tomas de corriente, 2 tomas de teléfono/datos cada una.

GALERÍA

SALES MULTIUSOS

Les sales multiusos, en la segona planta, són dos espais bessons que permeten la mobilitat de les seues parets i s’adapten a la necessitat del moment. Disposen d’equipament audiovisual complet, pantalla i megafonia. La capacitat individual d’aquestes sales és de 125 persones en recepció, 50 en classe i 98 en teatre; unides, fa més del doble.

SALES MULTIUSOS:

Superficie: 110 m2
Altura libre: 3 m
Capacidad: recepción (125), clase (50) y teatro (98).
Equipamiento audiovisual: DVD, megafonía, pantalla
Telefonía: 2 tomas, teléfono/datos.
Tomas de corriente: 6. Cajas pisables: 4 con tomas de corrientes, 2 tomas de teléfono/datos

GALERÍA

SALA DE CONFERÈNCIES

La sala de conferències disposa de 154 butaques amb taules de treball i equipament audiovisual complet, amb megafonia i pantalla, la qual cosa la converteix en el lloc idoni per a la celebració de conferències, classes i reunions de treball.

SALA DE CONFERÈNCIES:
Superficie: 155 m2
Altura libre: 3 m
Aforo: 154 butacas
Equipamiento audiovisual: DVD, megafonía, pantalla, proyector de vídeo y datos
Tomas de corriente: 6 cajas pisables: 2 con 4 tomas de corriente, 2 tomas de teléfono datos

GALERÍA

SERVEIS COMPLEMENTARIS

Com a serveis complementaris, el Centre de Congressos compta amb oficines executives, sales de premsa, sala VIP, traducció simultània, WIFI i personal tècnic i de seguretat.

El Centre de Congressos Ciutat d’Elx ha acollit nombrosos esdeveniments i reunions empresarials, entre ells els de grans organitzacions com ara el BBVA, La Caixa, Reebok, Gioseppo, societats mèdiques, Greenkepers, els premis ALCE a la creativitat publicitària, congressos universitaris i molts més.Situat en ple cor del casc urbà d’Elx, el Centre de Congressos gaudeix d’una ubicació privilegiada, a escassos 300 metres de l’Ajuntament, en una zona enjardinada, amb pàrquing subterrani de 436 places i molt pròxim a l’oferta hotelera.

SERVEIS COMPLEMENTARIS:

Despachos:
Telefonía: 2 tomas, teléfono/datos
Tomas de corriente: 3
Red inalámbrica Hall y mostradores: 3 tomas de corriente
Telefonía: 6 tomas, teléfono/datos
Tomas de corriente: todo el Centro de Congresos está equipado con una red de datos inalámbrica con posibilidad de conexión a Internet.