Facilitat de transports, bona planta hotelera, varietat en l’oferta gastronòmica i instal·lacions modernes per a reunions i conferències és el que li demanem a una ciutat de congressos. I açò, i molt més, és el que ofereix Elx, amb multitud de possibilitats: des d’una gran fira o exposició en IFA (Institució Firal Alacantina) fins a una reunió més reduïda en un cèntric hotel o en ple parc empresarial, passant per les modernes instal·lacions del Centre de Congressos, en el nucli urbà i envoltat pel palmerar.

La Institució Firal Alacantina (IFA) és una gran superfície multifunció destinada al turisme de negocis i, especialment, a la celebració de grans fires comercials, situada al costat de l’aeroport internacional de l’Altet i a 10 quilòmetres de la ciutat.

La universitat pública Miguel Hernández (UMH) està dotada d’infraestructura per a l’organització de congressos i compta amb unes completes instal·lacions esportives. La seua localització i accessibilitat són òptimes, a deu minuts caminant del centre urbà i enfront de les estacions d’autobusos i de trens.

Oferta hotelera

El cèntric hotel Hort del Cura ofereix la possibilitat de realitzar congressos en un espai exòtic, únic i diferent: un autèntic bosc de palmeres embolica aquest complex hoteler. Compta amb 14 sales modulars, amb capacitat d’acollir fins a 850 persones.

En l’hotel Jardí Mil·lenni, en ple palmerar i a escassos minuts del cogollo urbà, es poden celebrar congressos en un ambient tranquil i acollidor. Disposa de sales per a reunions de fins a 250 persones.

Amb diferents salons de reunions i congressos, capaços d’albergar a 150 persones, l’hotel Holiday Inn, a Elx Parc Empresarial, té el valor afegit de la proximitat a les empreses i serveis del modern parc industrial.

En l’hotel Areca, situat en la pedania de Torrellano, a 2,5 quilòmetres d’Elx Parc Empresarial i a tres de l’aeroport internacional de l’Altet, és possible realitzar congressos amb capacitat per a 80 persones.

El polígon industrial de Carrús, dins del nucli urbà, acull l’hotel H2, idoni per a petites reunions d’empresa, situat en un eix industrial i a escassos metres de l’autovia del Mediterrani.

Serveis per a congressos i convencions

Com a carn i ungla es complementen els serveis a l’usuari amb els llocs que acullen reunions, esdeveniments, congressos o convencions.

Centre de Congressos

En ple cor del casc urbà, el Centre de Congressos Ciutat d’Elx gaudeix d’una ubicació privilegiada, a escassos 300 metres de l’Ajuntament, en una zona enjardinada, amb pàrquing subterrani de 436 places i envoltat de la millor oferta hotelera.

Institución Ferial Alicantina (IFA)

La Institució Firal Alacantina (IFA) és un referent nacional quant a esdeveniments, fires, congressos, seminaris, simposis i promocions es refereix…

Sedes para Congresos

Facilidad de transportes, buena planta hotelera, variedad en la oferta gastronómica e instalaciones modernas…

Seus Especials

A Elx es poden organitzar trobades empresarials, congressos i tot tipus d’esdeveniments en una infinitat d’espais singulars: des d’un hort de palmeres fins al pati d’armes d’un castell medieval, passant per les més modernes instal·lacions esportives.

Elx Film Office

Pedro Almodóvar va triar l’hort de Travaló Baix per a situar els personatges de Tacones lejanos (1991) en un poblat del Carib…

volver al inicio