Taxis Oficials d’Elx i Aeroport d’Alacant-Elx
ServiTaxi Elx ofereix servei de reserves de taxis oficials a Elx i l’aeroport d’Alacant-Elx, reserves i trasllats des de l’aeroport a la destinació que desitges, ens adaptem a totes les teues necessitats. Oferim un servei de taxi eficaç, puntual i garantint la qualitat del servei. Treballem 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.

Una flota de taxis de diferents models; berlines, monovolum, ranxeres, de luxe i eurotaxis (adaptats per a persones de mobilitat reduïda).

RESERVAR TAXI
Reserva Taxi i estalvia diners.  Si necessites arribar ràpidament d’un lloc a un altre, acabes d’aterrar i vols arribar a la teua destinació o necessites agafar un avió pots optar per agafar un taxi, potser penses que és un servei car, però no. Reservant el nostre servei de taxi amb antelació estalviaràs diners, ja que comptem amb tarifes especials. Ací, en la pàgina de ServiTaxi Elx t’ho posem molt fàcil per a realitzar una reserva de taxi, així com saber amb antelació el preu del trasllat fins a la teua destinació.

Telèfon 965 21 21 21

També pots reservar un taxi emplenant el següent formulari. En menys de 24 hores una de les nostres operadores es posarà en contacte amb tu per a resoldre qualsevol tipus de dubte i confirmar la reserva.