No dubteu a agafar un taxi per a visitar tots els atractius de la ciutat….museus, jardins, platges, restaurants, etc. Disposem d’11 parades de taxi distribuïdes per tota la ciutat o podeu cridar-nos al 965 42 77 77 (disponible les 24 hores). També podeu reservar un taxi per anar a arreplegar-vos a l’aeroport, on us esperarem amb un cartell amb el vostre nom, o perquè us porten a l’aeroport des del vostre allotjament. Per saber-ne més, visiteu el nostre web www.radiotaxielche.es

logo_radiotaxi

 

Els únics taxis oficials amb llicència per a treballar a l’aeroport de L’Altet, amb una flota de 185 taxis de diferents models; berlines, monovolum, familiars, superluxe i eurotaxis (adaptats per a persones amb mobilitat reduïda).

Amb els taxis oficials estareu totalment segurs perquè la flota és una de les més modernes d’Europa, amb una mitjana de menys de 4 anys d’antiguitat dels vehicles i amb totes les inspeccions tècniques anuals requerides, més la garantia de viatjar amb professionals del volant.

Els nostres taxis us poden portar a qualsevol destinació que sol·liciteu i assessorar-vos turísticament en la zona: hotels, restaurants, hospitals, centres mèdics, supermercats i zones d’oci.

PUNT D’INFORMACIÓ A L’AEROPORT (De l’1 de juny al 30 de setembre)

La nostra companyia té un punt d’informació al Hall d’arribades de l’Aeroport d’Alacant. Allí us podrem atendre i resoldre tots els dubtes sobre l’ús del taxi i els preus establits per a la vostra destinació. Aquest servei té el següent horari:

De Dilluns a Divendres
De 10:30 a 14:30 i 17:30 a 21:30

Dissabtes
De 10:00 a 18:00

Com distingir els taxis oficials

Els taxis oficials porten un distintiu en les portes davanteres amb l’escut de la ciutat d’Elx i un número de llicència atorgat per l’Ajuntament. Aquests taxis porten una ratlla verda que creua tot el cotxe des de la part davantera del vehicle fins a la part posterior.

Marca de calitat

Sicted