Taxis Oficials d’Elx i Aeroport d’Alacant-Elx

No dubte a agafar un taxi per a visitar tots els atractius de la ciutat….museus, jardins, platges, restaurants, etc. Disposem d’11 parades de taxi distribuïdes per tota la ciutat o pot telefonar-nos al 965 42 77 77 (disponible les 24 hores). També pot reservar un taxi per a recollir-lo en l’aeroport, esperant-lo amb un cartell amb el seu nom, o perquè el porten a l’aeroport des del seu hostalatge. Per a mes informació visite la nostra web www.radiotaxielche.es

logo_radiotaxi

 

Una flota de taxis de diferents models; berlines, monovolum, ranxeres, de luxe i eurotaxis (adaptats per a persones de mobilitat reduïda).

Amb els taxis oficials vosté està totalment segur perquè la seua flota és una de les més modernes d’Europa, amb una mitjana de menys de 4 anys d’antiguitat dels vehicles i amb totes les inspeccions tècniques anuals requerides, més la garantia de viatjar amb professionals del volant.

Els nostres taxis poden portar-lo a qualsevol destinació que vosté sol·licite i assessorar-lo turísticament en la zona; hotels, restaurants, hospitals, centres mèdics, supermercats i zones d’oci.

Punt d’informació en l’aeroport

La nostra companyia té un punt d’informació en el hall d’arribades de l’Aeroport d’Alacant-Elx. Allí els podrem atendre i resoldre tots els seus dubtes sobre l’ús del taxi i els preus establits per a la seua destinació. Aquest servei té el següent horari:

Tot els dies de l’any (excepte Nadal i any nou)
De 9.00 a 13.00

Com distingisc els taxis oficials

Els taxis oficials porten un distintiu a les portes davanteres amb l’escut de la ciutat d’Elx i un número de llicència atorgat per l’Ajuntament. Aquests taxis porten una ratlla verda que creua tot el cotxe des de la part davantera del vehicle fins a la part posterior.

Sicted

volver al inicio