Mapa de cómo llegar a Elche

PER TERRA

Elx està connectada amb la resta del litoral mediterrani i Europa per l’autopista A-7 (itinerari europeu I-15). Una altra de les vies fonamentals per als viatges de llarga distància és l’autovia N-330 de la xarxa bàsica de l’Estat que comunica la província d’Alacant amb el centre de la Península. A més, hi ha una xarxa de vies que complementa les anteriors com ara la N-340, que discorre entre Alacant, Elx i Murcia per Oriola i d’altra banda la costanera N-332, que uneix el litoral il·licità amb altres espais turístics. Recentment es va posar també en marxa l’autopista Alacant-Cartagena (A-32) que connecta Elx amb ambdues ciutats.

Tren i Autobús

Elx està situada en un punt intermedi de la línia rodalies que uneix Alacant i Murcia i que disposa d’una alta freqüència de viatges que facilita la connexió des de qualsevol punt de la geografia espanyola. La via fèrria, que creua la ciutat mitjançant un traçat subterrani, compta amb dues estacions de passatgers en el casc urbà i un baixador en la pedania de Torrellano. El projecte per a la construcció del futur AVE Madrid-Alacant, contempla també l’existència d’una parada a Elx per a reforçar d’aquesta forma les comunicacions amb la ciutat.

Estació de Tren Elx

Elx també disposa d’una moderna estació d’autobusos, situada al costat de l’estació del ferrocarril, que compta amb línies regulars tant a les poblacions properes com a les capitals nacionals i internacionals més importants.

Estació d’Autobusos d’Elx

PER AIRE I PER MAR

Elx també disposa d’excel·lents comunicacions gràcies a l’aeroport Alacant-Elx, situat dins del terme municipal, l’autopista A-7, el proper port i la connexió ferroviària.

Aeroport Alacant-Elx              Port d’Alacant

volver al inicio