Salmaya Live Festival Elche Oasis Mediterráneo

Salmaya Live Festival

|

21st, May

S’obri la venda d’entrades del Salmaya Live Festival.
El festival-boutique, que tindrà lloc del 7 al 23 de juliol, comptarà amb grans artistes del panorama nacional i internacional.

El Salmaya Live Festival posa en marxa la venda d’entrades per a la societat en general a través de la seua pàgina web. El primer festival-boutique de la Comunitat Valenciana es celebrarà del 7 al 23 de juliol del 2022, i comptarà amb dos escenaris diferenciats; en els quals el públic podrà gaudir de les millors actuacions en directe i sessions DJ.
Les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web www.salmayalive.com . Una vegada dins, l’usuari podrà seleccionar l’artista al qual vulga acudir a veure i seguir els passos que se li indiquen.

El Salmaya s’uneix així al nou corrent de festivals-boutique, en els quals l’experiència va més enllà de la música. Els assistents podran gaudir d’un entorn privilegiat, consumir la millor gastronomia local (amb opcions veganes i vegetarianes) i, aquells interessats, adquirir zones VIP amb múltiples avantatges, que inclouen desplaçament amb cotxe al recinte o un emplaçament exclusiu, entre altres.

Els cinc primers artistes confirmats són Antonio Orozco, Sergio Dalma, Ana Mena, Twin Melody i Vanesa Martín, i en les pròximes setmanes s’aniran revelant més noms a través de les xarxes socials del festival.


Mes informaciò

 

 

EXPERIENCIAS SALMAYA Y PALCOS VIPS

Más información

LEAVE COMMENT