Elx Jazz Festival

Arranca el Jazz Elx Festival

|

2nd, Jun

Vols moure’t a ritme jazz o de blues? Vine’t amb nosaltres a gaudir de grans concerts que faran les delícies dels amants del Jazz!!!

XII EDICIÓ 2022
30 de juny a 3 de juliol

VEURE EL PROGRAMA 

Rotonda del Parc Municipal 22.30 h
Entrades: 5 € anticipada, 10 € dia del concert

Dijous, 30 de juny
María Yfeu

Parlar de María Yfeu és parlar d’una de les veus més especials de l’escena nacional. El seu eclecticisme, sense corsets ni lligams, la permet submergir-se fàcilment en la seua passió des de diferents
prismes. Amb influències del jazz, pop, rock, post punk o new wave entre d’altres, la sevillana serà, sens dubte, una de les veus més interessants del circuit independent espanyol i europeu.

Divendres, 1 de juliol
David Pastor Quartet Film Sessions

Film Sessions transforma les melodies de bandes sonores que formen part de la memòria cinematogràfica col·lectiva. El quartet internacional liderat pel trompetista David Pastor recrea ambients
que conservem en la retina amb una proposta sonora moderna en la qual el diàleg i la creació improvisada envolten de novetat les recognoscibles bandes sonores.

Dissabte, 2 de juliol
Chano Domínguez Ensemble

Chano Domínguez ha canviat la història del flamenc-jazz. Ha assolit una integració inusual entre els ritmes i els idiomes d’aquests dos gèneres, i ha creat un estil únic que el col·loca entre els millors músics que practiquen aquesta forma d’art. Chano ha estat immers en un procés creatiu i pedagògic juntament amb Thais Hernández, Javier Sánchez, Pau Cullell, Joan Colom, Tomás Pujol, Álvaro López i Pol Leiva, joves talents de Taller de Músics ESEM, on fusionen diferents estils de música com el flamenc, el jazz i el latin.

Diumenge, 3 de juliol
Carlos Bianchini Trio. Non solo piano

Non Solo Piano, el debut del projecte de Carlos Bianchini trio, formació musical liderada pel ja conegut pianista i compositor barcelonés. Després del seu èxit inicial en solitari amb el seu primer
treball Solo piano. Sonata dels Infants, explora un nou llenguatge musical, aquesta vegada amb una formació pròpia i genuïna del món del jazz, incorporant-hi elements de la música contemporània i l’electroacústica.

Plaça de Baix. 20.00 h Entrada lliure

Divendres, 1 de juliol
Ellesax Homenatge a Pedro Iturralde

El quartet femení “Ellesax” rendeix homenatge al gran Pedro Iturralde, gegant del jazz espanyol, saxofonista, clarinetista i extraordinari músic i compositor. Referent i pioner del jazz al nostre país juntament amb el pianista Tete Montoliu i creador de l`anomenat Jazz flamenc. La seua obra adapta obres populars espanyoles i d’altres nacionalitats a l´estil jazzístic i ens deixa composicions magnífiques, on uneix a la perfecció la música clàssica i tradicional amb el jazz.

Dissabte, 2 de juliol
Original Dixieland Sedajazz

Una de les formacions de música dixie més veteranes del nostre país. Des de la seua fundació en el 1991, ha recorregut més de 800 escenaris per tota la península. Un repertori de caràcter totalment festiu, apropiat per a esdeveniments amb el públic més heterogeni. Es pot gaudir en cercavila o en escenari.
“Ens submergirem en el túnel del temps per a aterrar en els bojos anys 20”.

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE COMMENT