SURF, VELA I CAIAC

Tres cabanyes balineses, camuflades entre les dunes, i alguns para-sols emmarquen Life Beach Club, un àrea lúdica, relaxada i en perfecta sintonia amb la naturalesa. I, no obstant açò, és una platja amb marxa en la qual les activitats comencen enjorn, molt enjorn, quan els primers rajos del sol quasi arriben a la vora de la mar. És llavors quan els aficionats al ioga i al SUP arriben a la platja i comencen les classes amb un únic so de fons, el de les ones del mar. Sobre petites catifes, els participants connecten cos i ment en uns entrenaments dirigits per una monitora especialitzada i que combinen l’aspecte físic, la dinàmica i la força muscular, amb l’aspecte mental, a través de la respiració i la relaxació la qual cosa els permet gaudir de l’estat del benestar.

Les activitats matutines es converteixen, a partir de les onze i mitja del matí, en animades classes de salsa i merenga, que es combinen amb d’altres d’aeròbic, cardio, aquagim o tonificació. Mentre, els més tranquils gaudeixen del sol i la platja en còmodes hamaques, degustant fruites i sucs.

Però no tot és ball o relax. L’oferta Life Beach Club inclou també infinitat d’activitats per a gaudir de la mar en tota la seua esplendor. No falten els esports nàutics, com navegar en catamarà, bussejar o practicar snorkel en les tranquil·les aigües dels Arenals. Winsurf, kitesurf, vetla lleugera, catamarà, surf, bodyboard, wakeboard, Sup, bussege i caiac són algunes de les disciplines que es poden practicar i combinar amb jocs olímpics en la platja o gaudir, a lloms d’una banana d’arrossegament o dels patins de platja.

Per a tots els gustos

En la recepció del centre, on també es pot consultar la biblioteca nàutica o conèixer  la trajectòria esportiva de Daniel Parres, artífex de Life Beach Club, a través d’una exposició instal·lada allí. I és que per a Daniel Parres, windsurfista professional, el vent és sinònim de llibertat i la immensitat de la mar blava el seu lloc. Per açò, el seu esperit aventurer li ha portat a crear Life Beach Club a Elx, el lloc on ha aconseguit contagiar a molts, moltíssims, la seua passió per la mar mentre ensenya tècniques de vela, surf o bussege, sempre durant el dia, i on pretén que tothom gaudisca com ell, cercant el millor vent i les millors ones.

A la nit, l’esport dóna pas a la música, músics i monòlegs, Life Beach Club es transforma.

Un ambient únic a la vora del mediterrani, una molt bona forma de gaudir de la platja durant tot l’any.

Practica aquestes activitats en Life Beach Club Arenales del Sol.